Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Hajhullás elleni szerek: Hajhullás elleni tabletta

Hajhullás elleni tabletta

Tartalom:
100 db.

A termék ára:
9 900,- Ft / db

Kosárba:
db

Hajhullás elleni tabletta

Hajhullás elleni tabletta

Önnek is elege van a foltos hajhullásból? Szeretne egészséges, erős hajszerkezetet?

Itt a lehetőség megismerni egy olyan készítményt, mellyel a foltos hajhullás megállítása Önnél is garantált sikerrel járhat. Megérkezett hazánkba is a Neofollics hajhullás elleni tabletta, mellyel a foltos hajhullás megállítása, a gyors hajnövesztés természetesen hajbeültetés nélkül valósítható meg!

Ha Önt is zavarja a foltos hajhullás, akkor ideje tenni valamit ellene. Ismerje meg Ön is ezt a nagyszerű hajhullás elleni tabletta erejét és érjen el vele, sokkal dúsabb, erősebb hajat!


De miért is alakul ki a foltos hajhullás? Hogyan is érhető el a Neofollics hajhullás elleni tabletta használatával a hajhullás megállítása, a gyors hajnövesztés?

A foltos hajhullás sajnos nemtől, kortól függetlenül bárkit érinthet, azonban általában mégis a férfiakat jobban érinti. Míg a hölgyek esetében általában egyenletesen ritkul a hajállomány a fejtető teljes területén, addig a férfiaknál fokozatosan a homloktól kiindulóan húzódik hátra a hajvonal, alakul ki a foltos hajhullás, kopaszodás.

A foltos hajhullás okainak ugyan a feltárása bonyolult feladat, nehéz megtalálni a probléma gyökerét, mert a hátterében álló tényezők rendkívül sokrétűek és összetettek lehetnek. A foltos hajhullás legfőbb okai közé sorolhatók pl. az öröklődés, hormonok, életkor, stressz.

Mindezek ellen tenni egyszerre szinte lehetetlen, de mégis van lehetőség arra, hogy a foltos hajhullás mérséklődjön. A foltos hajhullás megállítása és a gyors hajnövesztés elérése még bármely korban hozhat pozitív eredményeket, csak minél idősebb valaki annál hosszabb tartó folyamat.

Tegyen Ön is időben a foltos hajhullás megállítása, a gyors hajnövesztés érdekében. Ismerje meg a Neofollics hajhullás elleni tabletta erejét, mely használatával Ön is erős, dús hajszerkezetet érhet el!


De miben is rejlik a Neofollics hajhullás elleni tabletta titka, mellyel a foltos hajhullás megállítása következtében gyors hajnövesztés érhető el?

A Neofollics hajhullás elleni tabletta titka nem másban, mint a gondosan összeválogatott összetevőkben rejlik. A Neofollics hajhullás elleni tabletta, olyan összetevőket tartalmaz, mint pl. a nagy mennyiségű L-taurin, L-cisztin, L-carnitin-l-tartarát aminosavakat, alapvető vitaminokat, mint a B2, B3, B5, B7, B11 és a B12 vitamin, ásványi anyagokat, mint a cink, szelén valamint gyógynövényeket, mint a zöldtea vagy a fűrészpálma kivonat. Mindezek a hajnövekedés serkentő, hajhullás elleni vitaminok, összetevők szükségesek ahhoz, hogy a foltos hajhullás megállítása következtében gyors hajnövesztés jöjjön létre.

De miért is? Az aminosavak szükségesek ahhoz, hogy a tápanyagok gyorsabban eljussanak a hajhagymákhoz, mely által gyors hajnövesztés indulhat be. A vitaminok elengedhetetlenek az emberi szervezet számára, ezért a felsorolt vitaminok, mind a haj egészséges állapotának eléréséhez szükségesek. Ezek közül is a legfontosabb a biotin és a folsav, mely védi a hajat, serkenti a hajnövekedést, nélküle a haj fénytelenné, erőtlenné válhat.

A cink és szelén ásványi anyag elegendő mennyisége nagyon fontos az egészséges hajhoz, ennek hiánya nagyban befolyásolhatja a foltos hajhullást is, valamint a haj szerkezeti állapotát.

A Neofollics hajhullás elleni tabletta erejével Ön is elfelejtheti a drága és kockázatos hajbeültetést. A természetes hajhullás elleni tabletta hatására belülről táplálva varázsolhat egészséges, dús hajszerkezetet!

A foltos hajhullás megállítása és a gyors hajnövesztés az első hajhullás elleni tabletta bevételével elkezdődhet és pár hét elteltével az első eredmények már szemmel láthatóak is lesznek. A foltos hajhullás időről időre látványosan csökkenhet, az új hajszálak pedig erősebbek és vastagabbak lehetnek.


Adjon esélyt Ön is a Neofollics hajhullás elleni tabletta erejének! Itt a tökéletes megoldás a foltos hajhullás megállítása, és a gyors hajnövesztés érdekében! Ne hagyja, hogy még idő előtt csókolómmal köszönjenek Önre az utcán!
----------------------------------------------------

Adagolás: felnőtteknek napi 1-3 db tabletta fogyasztása javasolt napközben, vagy étkezés után.

Tartalom: 1 doboz tartalma 100 db Neofollics hajnövekedés serkentő, hajnövesztő vitamin tabletta.

Összetevők 3 tablettánként: Tömegnövelő anyag: (Mikrokristályos cellulóz, Dikálcium-foszfát), 190mg Szitoszterol növényi szterol (szóját tartalmaz), 167mg Zöld tea kivonat (80%) (koffeint tartalmaz), 160mg Fűrészpálma kivonat, Csomósodást gátló anyag: (Glikolsav, Sztearinsav, Szilícium-dioxid, Zsírkő), 100mg Izoflavon komplex, 100mg Taurin, 68mg L-karnitin-l-tartarát, 90mg Réti here kivonat, 45mg L-cisztein HCL, 15mg Cink (100% RDA*), 40mg B3-vitamin (Nikotinsav) (249% RDA*), 30mg B5-vitamin (Kálcium-D-pantotenát) (500% RDA*), 75mg (egyenértékű) Csalán levél kivonat, 1,4mg B2-vitamin (Riboflavin) (100% RDA*), 1000 µg Biotin (2000% RDA*), 150µg Folsav (75% RDA*), 55µg Szelén (100% RDA*), 1,5µg B-12 vitamin (Cyanocobalamin) (50% RDA*). *RDA= ajánlott napi fogyasztási mennyiség.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Absonutrix őszülés elleni szer

A termék ára:
8 990,- Ft

Absonutrix őszülés elleni szer

Hajhullás elleni spray

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajhullás elleni spray

Instant Whites fogfehérítő fogkrém

A termék ára:
3 990,- Ft

Instant Whites fogfehérítő fogkrém

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

foltos hajhullás, hajhullás megállítása, hajhullás elleni tabletta, gyors hajnövesztés

Vissza az előző oldalra