Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Izületi gyulladás kezelése: Cápaporc kapszula

Cápaporc kapszula

Tartalom:
60 db.

A termék ára:
3 890,- Ft / db

Kosárba:
db

Cápaporc kapszula

Cápaporc kapszula

Izületi gyulladás és izületi fájdalom kezelése egyetlen kapszulával? Igen! A porckopás elleni, izületvédő Cápaporc kapszula segíthet Önnek!

Szeretne aktív, lendületes életet élni? Szeretne megszabadulni a kínzó derék- vagy hátfájdalmaktól? Ne keserítsék meg mindennapjait az izületi gyulladás és izületi fájdalom okozta kellemetlenségek! A porcerősítő, izületvédő Cápaporc kapszula használatával Ön is hatékonyan tehet az izületi gyulladás és az izületi fájdalom kezelése érdekében!

Ismerje meg a porckopás elleni Cápaporc kapszulát, mellyel hatékonyan és mégis természetes úton tehet az izületi problémák ellen!

Izületi gyulladás és izületi fájdalom kezelése a porckopás elleni Cápaporc kapszula segítségével!

A fokozott fizikai leterhelés, a csökkent sejtregenerálódás, a nem megfelelő, vitaminszegény táplálkozás porckopáshoz vezethetnek. Az évek múlásával a porc és a csontok veszítenek rugalmasságukból, megkeményednek, hajlamosabbak lesznek a könnyebb törésre vagy kopásra.

A cápaporc természetes ellenszere a porckopásnak, mellyel hatékony és eredményes lehet az izületi fájdalom kezelése. Kutatások bizonyítják, hogy a cápák nem, vagy csak ritka esetben védtelenek a megbetegedésekkel szemben. Immunrendszerük kifejezetten erős és folyamatosan aktív. Másik szembetűnő tulajdonságuk, hogy a folyamatos mozgás ellenére sem szenvednek vázrendszeri, izületi bántalmaktól. Ez a felfedezés felhívta az orvostudomány figyelmét a páratlan regeneráló, gyulladáscsökkentő, ellenálló-képességet fokozó cápaporc hatásaira.

Számos kutatás alapján kiderült, hogy a cápaporc egészséges mennyiségben tartalmaz kondroitin-szulfátot és glükozamin-szulfátot, melyek nélkülözhetetlen elemei a porcépítésnek, az izületi gyulladás és izületi fájdalom kezelése érdekében. A kondoritin-szulfát tápanyaggal látja el a porcokat, fokozza a rugalmasságukat és regenerálódásukat, ezért kifejezetten hatásos a porckopás, az izületi gyulladás és az izületi fájdalom megelőzése, kezelése érdekében. A glükozamin-szulfát gátolja a porcot bontó enzimek működését, valamint javítja az izületi folyadék viszkozitási tulajdonságát.

Tegyen Ön is egészségesen izületeinek védelméért! Éljen aktív, fájdalommentes életet a porcépítő, porckopás elleni Cápaporc kapszula használatával! Izületi gyulladás és izületi fájdalom kezelése egyszerűen, mégis hatékonyan!

Ne csak kezelje, előzze meg a porckopást!

Az izületi gyulladás és az izületi fájdalom kezelése sokunkat foglalkoztat. A porc kifejezetten érzékeny a környezeti hatásokra. A nem megfelelő táplálkozás, a mozgásszegény életmód, de a túl aktív, fizikai leterheltség is a porcok lágyulásához, kopásához vezethet.

A porckopás elleni Cápaporc kapszula fogyasztása ezért nemtől, kortól és foglalkozástól függetlenül mindenkinek ajánlott, különös tekintettel az idősekre és a sportolókra. A Cápaporc kapszula természetes úton építi vissza a porcok szerkezetét, javítja rugalmasságukat, olajozottságukat.


Nyerje vissza rugalmas, lendületes életvitelét! Használja ki a porckopás elleni Cápaporc természetes porcerősítő hatását! Izületi gyulladás és izületi fájdalom kezelése hatékonyan egy porckopás elleni természetes kapszulával! Tegye próbára Ön is!
--------------------------------------------------------------------------------
Adagolás:
felnőtteknek napi 4 db porckopás elleni Cápaporc kapszula szedése javasolt.

Tartalom:
1 doboz tartalma 60 db porckopás elleni Cápaporc kapszula.

Összetétel 4 kapszulánként:
2000mg cápaporc por, 280ng folsav (140% RDA*), 4ng B12 vitamin (cyanocobalamin) (160% RDA*), 2mg B1 vitamin (tiamin mononitrát) (45% RDA*), 2mg B2 vitamin (riboflavin) (142% RDA*), 2mg B6 vitamin (piridoxin) 142% RDA*), kukoricakeményítő, Kapszula anyaga: kemény zselatin (titán-dioxid színezőanyaggal). *RDA= ajánlott napi fogyasztási mennyiség.

A porckopás elleni Cápaporc kapszula nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Kudzu tabletta

A termék ára:
4 450,- Ft

Kudzu tabletta

Spermanövelő kapszula

A termék ára:
6 900,- Ft

Spermanövelő kapszula

Másnaposság elleni kapszula

A termék ára:
3 690,- Ft

Másnaposság elleni kapszula

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Unokámtól kaptam ajándékba a Cápaporc kapszula porcerősítőt, mert tudta, hogy szükségem van valamire az izületi gyulladás kezelése, izületi fájdalom kezelése érdekében. Nemcsak kedves ajándék, de praktikus is. Nagyon hálás vagyok érte!

Víg Gyula

Feleségem panaszkodott, hogy fáj a háta, ezért kipróbáltuk a Cápaporc kapszula hatékonyságát. Nemcsak alkalmas az izületi gyulladás kezelése, az izületi fájdalom kezelése elérésében, de közérzete is sokkal jobb, szerencsére újra sokat van a friss levegőn.

Molnár Jenő

Sokat keresgéltem az izületi fájdalom kezelése után, így találtam rá a Cápaporc kapszula leírására. Tetszik benne, hogy természetes, orvos és recept nélkül létrejön az izületi gyulladás kezelése!

Németh Máté

izületi gyulladás, porckopás, cápaporc, cápaporc kapszula, izületi fájdalom kezelése

Vissza az előző oldalra