Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Őszülés elleni szerek: Absonutrix őszülés elleni szer

Absonutrix őszülés elleni szer

Tartalom:
60 db.

A termék ára:
8 990,- Ft / db

Kosárba:
db

Absonutrix őszülés elleni szer

Absonutrix őszülés elleni szer

Önnél is megjelentek már az első ősz hajszálak, vagy már jóval több az ősz haj mennyisége, mint az eredeti színűvé? Ne hagyja annyiban!

Az ősz haj eltüntetése Önnél is sikeres lehet, ha az Absonutrix őszülés elleni szerünket választja! Ismerje meg az Absonutrix őszülés elleni szert, mely használatával fokozatosan érhető el az ősz haj eltüntetése, az őszülés visszafordítása.

Felejtse el a hajfestékeket vagy a hajszínezőket! Válasszon egy olyan készítményt az ősz haj eltüntetése végett, mely tartós és természetes megoldást kínál.

De miért is olyan hatékony az Absonutrix őszülés elleni szer? Hogyan is érhető el vele az őszülés visszafordítása, az ősz haj eltüntetése?

Nos, a titka, nem másban, mint természetes összetevőiben rejlik. Az ősz haj kívülről megfestve vagy beszínezve, csak ideiglenesen fedi el a valóságot, közben roncsolva a hajszálakat. Ha tartós és valós eredményt szeretne elérni az ősz haj eltüntetése végett, akkor kezdje belülről a táplálást.

Az ősz haj megjelenése sajnos egyszer mindenki életében elérkezik. Azonban az nem mindegy, hogy ki hogyan próbálja meg lassítani, illetve még időben megállítani. A kezdetlegesen kialakuló őszülés visszafordítása még időben kezelve, gyorsabb és látványosabb eredményeket hozhat, szemben azzal, akinél esetleg már tejfehér a haj színe.

Természetesen aggodalomra azonban semmi ok! Az Absonutrix őszülés elleni szerrel, Ön is felveheti a harcot az ősz haj ellen. Az őszülés visszafordítása nem lehetetlen, ha a megfelelő készítményt kúraszerűen alkalmazza.

De hogyan is fejti ki hatását az ősz haj ellen és milyen jótékony összetevőket tartalmaz az Absonutrix őszülés elleni szer?

Az Absonutrix őszülés elleni szer, mint ahogy a többi őszülés elleni szerünk is nagy mennyiségben tartalmaz kataláz enzimet. A kataláz hiányáról azt gondolják sokan, hogy olyan láncreakciót indíthat el, amelytől a haj elkezd őszülni. Ez a készítmény mely többek között katalázt, és egyéb értékes összetevőket tartalmaz, mint pl. folsav, biotin, cink, paba, zsurló, klorofil vagy a nagy csalán levél kivonat, képes újjáépíteni a hajat.

Az Absonutrix őszülés elleni szer jótékony összetevői segítik a haj pigment termelődését. A színskála többek között abból áll fel szőkétől a sötét barnáig, hogy milyen számú, és méretű, további színű pigmentjeink vannak. Ahogy öregszünk, a pigmentjeink szépen lassan elhalnak. Amikor már egyre kevesebb pigmentünk van, a hajhagymáink nem tudják tovább tárolni a melanint és eltűnik a pigment a hajunkból, ezért lesz őszes, szürkés, fehéres, ahogy idősödünk. Az Absonutrix őszülés elleni szer viszont képes arra, hogy újraaktiválja a haldokló pigmenteket, és visszaállítása a haj eredeti színét.

Az őszülés visszafordítása, az ősz haj eltüntetése mindenkinél változó.  Nincs konkrét alkalmazási idő, és ugyanaz a kezelési mód, ami mindenkinél működne. Ha Önnél még csak épphogy elkezdődött az ősz hajszálak megjelenése, akkor az Absonutrix őszülés elleni szer már 3 hónapon belül látványos eredményt hozhat. Azonban ha szinte már tejfehér az Ön hajszíne, akkor érdemes 4-9 hónapig is alkalmazni az Absonutrix őszülés elleni szerünket a biztos ősz haj eltüntetése végett.

Mivel az őszülés megjelenése sajnos egy hosszú folyamat, ezért az őszülés visszafordítása eléréséhez is türelem kell. Azonnali hatást csak a hajfestékek és hajszínezők hozhatnak, azonban azok ideiglenesen fedik be az ősz hajat, károsítva a hajszálak minőségét.

Kezdje Ön is belülről a táplálást! Az Absonutrix őszülés elleni szerrel belülről megfestve szerezheti vissza eredeti hajszínét! Viszlát ősz haj! Rendelje meg most az Absonutrix őszülés elleni szert, mellyel az ősz haj eltüntetése, az őszülés visszafordítása Önnél is sikeres lehet!
----------------------------------------------------

Adagolás: felnőtteknek naponta 2 db kapszula szedése javasolt.

Tartalom:
1 doboz tartalma 60 db kapszula.

Figyelmeztetés: A termék a gyártás során tejjel, szójával, búzával, tojással, mogyoróval, diófélékkel, hallal, rákokkal és kagylókkal érintkezhetett! Ha Ön terhes, szoptat, 18 éven aluli vagy bármiféle betegséggel küzd, a készítmény szedése előtt konzultáljon orvosával! A termék allergén anyagokat tartalmazhat!

Összetevők 2 kapszulánként: 10mg B6-vitamin (Piridoxin) (500% RDA*), 400μg Folsav (100% RDA*), 300mcg Biotin (100% RDA*), 300mg Pantoténsav ( 3,000% RDA*), 10mg Cink (oxid) (67% RDA*), 5,000 IU Catalase, 100mg Zsurló (7% kivonat), 300mg Fűrészpálma (45% kivonat), 200mg PABA, 200mg L-tirozin, 100mg Szitoszterol növényi szterol (45% Béta-szitoszterol), 100mg Nagy csalán gyökér kivonat, 10mg klorofill, 10mg Kínai keserűfű por, 10mg Búzafűlé por, Zselatin, Magnézium-sztearát, Szilícium-dioxid. *RDA= ajánlott napi fogyasztási mennyiség.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Hajhullás elleni spray

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajhullás elleni spray

Hajnövesztő Foliactive tabletta

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajnövesztő Foliactive tabletta

Instant Whites fogfehérítő toll

A termék ára:
5 490,- Ft

Instant Whites fogfehérítő toll

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

ősz haj, ősz haj eltüntetése, őszülés, őszülés visszafordítása, őszülés elleni szer

Vissza az előző oldalra