Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Őszülés elleni szerek: Foligain Anti-Gray kapszula

Foligain Anti-Gray kapszula

Tartalom:
60 db.

A termék ára:
10 900,- Ft / db

Kosárba:
db

Foligain Anti-Gray kapszula

Mondjon Ön is nemet az őszülésnek! Az őszülés visszafordítása nem lehetetlen küldetés ma már, ha a megfelelő készítményt választja!

Ismerje meg Ön is a Foligain Anti-Gray őszülés elleni kapszulát, mely hatására Ön is visszanyerheti eredeti hajszínét, káros hajfestékek és hajszínezők nélkül. Állítsa meg Ön is még idejében az őszülést, ne hagyja, hogy még idő előtt csókolómmal köszönjenek Önre az utcán.

A Foligain Anti-Gray őszülés elleni kapszula szedésével lassacskán feledésbe merülhetnek az ősz hajszálak, helyette erős, egészséges, eredeti színű hajszálak bukkanhatnak fel.

De mik is az ősz hajszálak megjelenésének okai? Hogyan is képes felvenni a harcot az őszüléssel szemben a Foligain Anti-Gray őszülés elleni kapszula?

Mint tudjuk az őszülés sajnos mindenki életében elérkezik egyszer. Valakinél hamarabb, valakinél később. 74%-uk a férfiaknak és a nőknek jelentősen megőszül több okból kifolyólag, körülbelül 45 és 65 éves korukra, és ez 30 éves korukban már elkezdődik. Érdemes tisztázni, hogy mik is a korai őszülés okai, mi okozhatja a hajszálak festékanyagának hiányát, mely hatására kialakulnak az ősz hajszálak.

Néhány éve a tudósok már gyanították, hogy a haj időről időre elkezd őszülni, többek között a természetes mérgek miatt is, amik megakadályozzák a melanin felszívódását. A melanin egy olyan anyag, ami többek között felelős a test, haj, és a szem színéért.

A melanin mennyisége és minősége egyénenként változik. A melanin határozza meg genetikailag hajunk színét, és tulajdonképpen megegyezik azzal az anyaggal, amely miatt a napsugárzás hatására lebarnulunk. Egy bizonyos kor elérése után- ez egyénenként változó- a szőrtüszőkben a melanin termelése fokozatosan csökken, majd teljesen leáll. Nem termelődik több melanocita, így az új hajszálakban már nem lesz pigment, bekövetkezik az őszülés.

A Foligain Anti-Gray őszülés elleni kapszula a haj pigment termelődését segíti elő, olyan anyagokkal, mint pl. a kataláz, biotin, klorofil, réz vagy a fűrészpálma. A Foligain Anti-Gray őszülés elleni kapszula képes újraaktiválni a haldokló pigmenteket, és visszaállítani a haj eredeti színét. Az ősz hajszálakat belülről festi meg anélkül, hogy azt roncsolná.

A Foligain Anti-Gray őszülés elleni kapszula szedésével fokozatos érheti el eredeti hajszínét. Felejtse el a rendszeres fodrászhoz járást vagy az otthoni pepecselést! Haja ismét olyan lehet, mint az ősz hajszálak megjelenése előtt.

A Foligain Anti-Gray őszülés elleni kapszula alkalmazása egyénileg változó, nincs konkrét alkalmazási idő, és ugyanaz a kezelési mód, ami mindenkinél működne. Körülbelül egy 3 hónapos kúra után viszont már látványosan észrevehető az ősz hajszálak csökkenése, de a tartós eredmény eléréséhez, akár 4-9 hónap is szükséges lehet, mivel az ősz hajszálak megjelenése sem egyik napról a másikra történt.

Az őszüléssel együtt sajnos csökken a hajszál vastagsága, rugalmassága, szakítószilárdsága és nyújthatósága is. Az ősz haj sprődebb, makacsabb, merevebb, sokkal nehezebben kezelhető, könnyebben törik, mint az eredeti. Ne hagyja, hogy haja ilyen állapotban legyen. A Foligain Anti-Gray őszülés elleni kapszula szedésével nem csak az ősz hajszálak tűnnek el, hanem haja is erősebb, egészségesebb, rugalmasabb lehet.

Tegyen Ön is az őszülés ellen még időben! Adjon esélyt a Foligain Anti-Gray őszülés elleni kapszulának, mely hatására nem csak az ősz hajszálak szűnnek meg fokozatosan!
----------------------------------------------------

Adagolás: felnőtteknek naponta 2 db kapszula szedése javasolt.

Tartalom:
1 doboz tartalma 60 db kapszula.

Figyelmeztetés:
A termék a gyártás során tejjel, szójával, búzával, tojással, mogyoróval, diófélékkel, hallal, rákokkal és kagylókkal érintkezhetett! Ha Ön terhes, szoptat, 18 éven aluli vagy bármiféle betegséggel küzd, a készítmény szedése előtt konzultáljon orvosával! A termék allergén anyagokat tartalmazhat!

Összetevők 2 kapszulánként: 10mg B6-vitamin (mint Piridoxin HCL) (500% RDA*), 400mcg Folsav (100% RDA*), 300mcg Biotin (100% RDA*), 300mg Pantoténsav (mint D-kálcium-pantotenát) (3,000% RDA*), 10mg Cink (Oxid) (67% RDA*), 5,000 IU Catalase, 100mg Zsurló (7% kivonat), 300mg Fűrészpálma kivonat (45% kivonat), 200mg PABA, 200mg L-tirozin, 100mg Növényi szterol (45% Béta-szitoszterol), 100mg Nagy csalán gyökér kivonat, 100mg Klorofill, 10mg Kínai keserűfű, 10mg Búzafűlé por, Zselatin, Magnézium-sztearát, Szilícium-dioxid. *RDA= ajánlott napi fogyasztási mennyiség.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Hajhullás elleni spray

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajhullás elleni spray

Melaniq ősz haj elleni kapszula

A termék ára:
17 900,- Ft

Melaniq ősz haj elleni kapszula

Hajnövesztő Foliactive tabletta

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajnövesztő Foliactive tabletta

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

őszülés, őszülés ellen, őszülés visszafordítása, ősz hajszálak

Vissza az előző oldalra