Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Őszülés elleni szerek: Melaniq ősz haj elleni kapszula

Melaniq ősz haj elleni kapszula

Tartalom:
90 db.

A termék ára:
17 990,- Ft / db

Kosárba:
db

Melaniq ősz haj elleni kapszula

Melaniq ősz haj elleni kapszula

Az őszülés jelei már Önnél is feltűntek? Tehetünk-e valamit az ősz haj ellen vagy törődjünk bele?  Mik lehetnek az őszülés okai, mi okozhatja a hajszálak festékanyagának hiányát?

Szerezze vissza Ön is eredeti hajszínét, természetes úton, hajfestékek és hajszínezők nélkül! Az alábbiakban egy olyan forradalmian új, természetes készítményt mutatunk be, mellyel az ősz haj, az őszülés visszafordítása nem lesz többé lehetetlenség az Ön számára sem.

Ismerje meg Ön is a Melaniq ősz haj elleni készítményt, mely belülről megfestve az ősz hajszálakat, adja vissza az őszülés előtti természetes hajszínét!

De mik is az őszülés okai és az őszülés visszafordítása hogyan is lehetséges?

Sajnos az ősz haj megjelenése, az őszülés egy olyan természetes folyamat, mely minden ember életében elérkezik egyszer. 74%-uk a férfiaknak és a nőknek jelentősen megőszül több okból kifolyólag, körülbelül 45 és 65 éves korukra, és ez 30 éves korukban már elkezdődik. Érdemes tisztázni, hogy mik is a korai őszülés okai, mi okozhatja a hajszálak festékanyagának hiányát, mely hatására kialakul az ősz haj.

Bizonyított, hogy az őszülés okai között szerepelhet pl. a táplálkozás, elsavasodás, stressz, rézhiány, biotin hiány, bizonyos gyógyszerek, felszívódási zavar, enzimhiány vagy akár a hormonális rendellenességek. Ezek ellen mind tenni és odafigyelni szinte lehetetlen.

Bőrgyógyászok véleménye szerint az adrenalin nevű hormon szintjének csökkenésével a vérerek már nem juttatnak megfelelő mennyiségű vért a hajszálakba, így fokozatosan leállhat a festéktermelés, míg más vizsgálatok arra is fényt derítettek, hogy a tartós stressz felemészti a szervezet biotin készletét, mely által felgyorsulhat a bőr öregedési folyamata, a haj őszülése pedig az átlagosnál korábban következhet be.

Ha Önnek is elege van az ősz hajszálakból, akkor itt az ideje felfednünk a Melaniq ősz haj elleni kapszula titkát, mely segítségével visszanyerheti eredeti hajszínét.


Nézzük is meg, hogy a Melaniq ősz haj elleni kapszula használatával miért is érhető el az őszülés visszafordítása, hogyan is tehetünk egyszerre az őszülés okai ellen!

A Melaniq egy olyan szabadalmaztatott, gyógyszermentes étrend-kiegészítő kapszula ősz haj ellen, melynek az alapja azon természetes összetevőiben rejlik, melyek a haj normál pigmentációját támogatják. A haj pigmentációjához fontosak a különböző enzimek tevékenységei úgy, mint például a tyrosin. A tyrosin beépítéshez a haj aktív részeibe pedig a réz szükséges, mely azt mutatja, hogy azok az emberek, akik korai őszüléstől szenvednek kevés rezet vitte be a szervezetükbe. A kevés rézbevitel eredménye a csökkenő tyrosin aktivitás, mely által csökken a haj pigmentációja, ami egyenes út az őszüléshez.

A Melaniq ősz haj elleni kapszula csak olyan összetevőket tartalmaz, mely az őszülés okaival veszi fel a harcot. A Melaniq ősz haj elleni kapszula kúraszerű szedésével támogatja és segíti a haj normál pigment szintjét elérni, mely hatására az őszülés visszafordítása sem lehetetlen többé!

A Melaniq ősz haj elleni kapszula Önnek is segíthet az őszülés visszafordítása elérésében, segíthet visszaállítani az egészséges réz szintet, és így hozzájárul az egészséges hajszín karbantartásához. A Melaniq őszülés elleni kapszulát bátran ajánljuk mindenkinek, mert

  • a Melaniq őszülés elleni kapszula egy teljesen adalékanyag és mesterséges színezék mentes készítmény.
  • nem tartalmaz semmilyen allergén összetevőt. Tökéletes vegetáriánusok számára is.
  • a Melaniq ősz haj elleni kapszula belülről festi meg az ősz hajszálakat, ezáltal nem roncsolja a hajat.
  • a Melaniq ősz haj elleni kapszula összetevőivel, mint az L-tyrosin, Zöld tea kivonat, C vitamin, Folsav, Biotin, D3, B12 vitamin, Likopin, Quercetin (egy növény pigment flavonoid) Ascophyllum nodosummal (alga) az őszülés visszafordítása elérhetővé válhat bárki számára.
  • a Melaniq ősz haj elleni kapszula 18-70 éves korig, férfiaknak és nőknek egyaránt kifejlesztve.

 

Őszülés STOP! Szerezze vissza Ön is tartósan eredeti hajszínét! A Melaniq ősz haj elleni kapszula kúraszerű használatával, még idejében leállítható a korai őszülés, és a kialakult ősz haj ellen is hatékonyan tehet! Mire vár még? Rendelje meg most!

--------------------------------------------------------------------------------
Adagolás: napi 3 db kapszula fogyasztása ajánlott étkezés közben, sok folyadékkal, reggel-délben-este.

Tartalom: 1 doboz tartalma 90 db Melaniq ősz haj elleni kapszula.

Összetétel 3 kapszulánként: 400 mg zöld tea kivonat,- ebből 200 mg Epigallocatechin Gallate kivonat, 320 mg C vitamin,  200 mg L-tyrosin, 180 mg Ascophyllum nodosum (alga), 150 mg Quercetin (egy növény pigment flavonoid), 2 mg Likopin, 1500 µg Réz, 400 µg Folsav, 50 µg Biotin, 20 µg D3 vitamin,  6 µg B12 vitamin.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Hajhullás elleni spray

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajhullás elleni spray

Hajnövesztő Foliactive tabletta

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajnövesztő Foliactive tabletta

L-Tirozin kedélyjavító

A termék ára:
5 690,- Ft

L-Tirozin kedélyjavító

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

ősz haj, ősz haj ellen, őszülés, őszülés okai, őszülés visszafordítása

Vissza az előző oldalra