Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Stresszoldó, kedélyjavító: L-Triptofán kedélyjavító

L-Triptofán kedélyjavító

Tartalom:
45 db.

A termék ára:
6 990,- Ft / db

Kosárba:
db

L-Triptofán kedélyjavító

L-Triptofán kedélyjavító

Sokszor fáradékonynak, levertnek érzi magát? Szeretne megoldást az alvászavar kezelése érdekében és az Önt érő állandó stressz ellen? Ne aggódjon, hiszen a stressz ellen és az alvászavar kezelése érdekében könnyedén felléphet!

Egyre kimerültebbnek érzi magát és szeretne tenni a stressz ellen, és az alvászavar kezelése érdekében? Örülne egy olyan megoldásnak, amellyel könnyedén rendbe teheti életét és új erőre kaphat? Akkor Ön a lehető legjobb helyen jár, hiszen nálunk egy olyan módszert ismerhet meg, ami természetes módon lép fel a stressz ellen és az alvászavar kezelése érdekében is hatásos lehet!

Ismerje meg a kedélyjavító L-triptofán kapszula kimagasló erejét, mellyel a stressz ellen és az alvászavar kezelése érdekében kiváló eredményeket érhet el!

A kedélyjavító L-triptofán kapszula lehetőséget ad arra, hogy természetes módon lépjen fel a stressz ellen és maximálisan hatásos lehessen az alvászavar kezelése érdekében!Kedélyjavítóval a stressz ellen és az alvászavar kezelése érdekében? Igen!

Sok embert érintő problémák a stressz és az alvászavar, melyeket kezelni kell, hiszen ha nem teszünk ellene, akkor ez az állapot romolhat is és annál nehezebben tudunk megszabadulni tőle. A stressz ellen tenni kell, hiszen testünk immunrendszere tönkremehet a hatására és az alvászavar kezelése is nagyon fontos, hiszen a koncentrációnk, teljesítőképességünk csökken már a napi rutinfeladatok elvégzése során is.

Több megoldás is létezik, mellyel a stressz ellen fel lehet lépni, vagy éppen az alvászavar kezelése könnyíthető lehet. Léteznek különböző nyugtató gyógyszerek, akupunktúrás kezelések, vagy sportolással oldják a felgyülemlett feszültséget. Vannak viszont, akiknek nincs idejük a sportra, vagy egyszerűen nem szeretnének mesterséges megoldásokat választani a stressz ellen vagy az alvászavar kezelése érdekében!

Ha természetes és egyszerű megoldásra vágyik, akkor a kedélyjavító L-triptofán kapszula az Önnek való megoldás! Az erre a célra összeválogatott hatóanyagokból álló kedélyjavító L-triptofán kapszula a szervezetet megkímélve győzi le a problémákat!

Ha Ön is szeretne tenni a stressz ellen és az alvászavar kezelése érdekében, mellyel nem csak időszakosan hozhat megoldást, akkor válassza a kedélyjavító L-triptofán kapszula kiváló erejét!


De most nézzük, miért is olyan hatékony a kedélyjavító L-triptofán kapszula a stressz ellen és az alvászavar kezelésében?

A kedélyjavító L-triptofán kapszula és a benne lévő triptofán a húszféle alapvető fehérjealkotó aminosav egyike. Mivel a szervezet ezt az esszenciális zsírsavat nem képes előállítani, így azt táplálék formájában kell bevinni. A szervezet normális működéséhez elengedhetetlen. Közreműködik a normál reakciókban, a mentális és fizikai jó közérzet fenntartásában, a normális, pihentető alvásban.

A kedélyjavító L-triptofán kapszula rendszeres, kúraszerű használatával képes felvenni a harcot a stressz ellen és az alvászavar kezelése érdekében is hatásos lehet. Természetes alkotóelemének köszönhetően nem okozhat mellékhatásokat. A kedélyjavító L-triptofán kapszula pár hetes alkalmazása után már érezni lehet a hatást, melyet a stressz ellen és az alvászavar kezelése érdekben nyújt. Észreveszi majd, hogy az éjszakái sokkal pihentetőbbek lesznek, míg nappal a stressz tűrő képessége is sokkal jobb lesz.

A kedélyjavító L-triptofán kapszula azonban nem csak a stressz ellen és az alvászavar kezelése érdekében kiváló segítség, hanem számos egyéb problémára is megoldást nyújthat. A kedélyjavító L-triptofán kapszula többek között segíthet még a depresszió ellen, a pánikbetegség ellen, illetve akik túlsúllyal küzdenek azoknál megállapítható, hogy a triptofán szintjük alacsony, így ez egy nagyon hasznos étrend-kiegészítő az ő számukra is!


Válassza a kedélyjavító L-triptofán kapszula stressz elleni hatását, mellyel az alvászavar kezelése is biztonságosan valósulhat meg! Ne várjon tovább és tegyen a stressz ellen, így az alvászavar kezelése is megvalósulhat és kipihentebb lehet, mint valaha!
--------------------------------------------------------------------------------
Adagolás:
felnőtteknek naponta 1-2 kapszula fogyasztása ajánlott, bő folyadékkal (legalább 200 ml), 30 perccel lefekvés előtt.

Tartalom:
1 doboz tartalma 45 db L-triptofán kapszula.

Összetétel 2 kapszulánként:
1000mg L-Triptofán, Kapszula anyaga: Hidroxi-propil-metil-cellulóz (HPMC). Csomósodásgátló anyag: Növényi eredetű magnézium zsírsavak sói.

Az L-triptofán kedélyjavító kapszula nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Zsírégető Chitosan tabletta

A termék ára:
3 990,- Ft

Zsírégető Chitosan tabletta

L-Tirozin kedélyjavító

A termék ára:
5 690,- Ft

L-Tirozin kedélyjavító

Absonutrix őszülés elleni szer

A termék ára:
8 990,- Ft

Absonutrix őszülés elleni szer

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Kedves Matyi!
A kedélyjavító L-triptofán kapszula nem okozhat mellékhatásokat! Ez egy természetes aminósav, ami szükséges az emberi szervezet kiegyensúlyozott működéséhez. Az L-triptofán hatására sokkal nyugodtabb és pihentetőbb éjszakái lehetnek, mely hatására sokkal kipihentebbek lehetnek a mindennapok, mely hatására a stressz tűrő képessége is sokkal jobb lesz.

Mensvital Webáruház

Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valami mellékhatása ennek a kedélyjavító L-triptofán kapszulának? Gondolok itt arra, hogy bódítás?

Matyi

Én már régóta keresek olyan terméket, amivel az alvászavar kezelése eredményes lehet. Hála istenek rátaláltam az L-triptofán kapszulára és mondhatom, hogy nagyon szuper egy termék. Kb. 3 hete szedem és sokkal nyugodtabbnak érzem magam és az éjszakáim is sokkal pihentetőbbek. Köszi a terméket!

Kiss Dávid

kedélyjavító, l-triptofán kapszula, alvászavar kezelése, stressz ellen

Vissza az előző oldalra