Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Hatékony kezelési mód magas vérnyomásra!

(2018. Március 28.)

A magas vérnyomás csökkentése nagyon sok embert foglalkoztat. Sok ember számára már annyira kritikus lehet ez az állapot, hogy csak gyógyszeres kezelés által tudják szinten tartani. Ha Önnél még nem ennyire kritikus ez a helyzet, vagy netán szeretné megelőzni ezt az állapotot, akkor itt az ideje megismerni olyan természetes vérnyomáscsökkentő és egyben koleszterin csökkentő készítményeket, mellyekkel hatékonyan tehet az érelmeszesedés, magas vérnyomás csökkentése, kialakulása ellen. Sőt mi több a magas vérnyomás csökkentése mellett, még a szexuális életén is javíthat, mivel sajnos köztudott, hogy a magas vérnyomás hatással van az erekcióra is!

Ismerje meg webáruházunkban kapható természetes vérnyomáscsökkentő készítményeinket, melyek most akciósan elérhetők a készlet erejéig.

Vérnyomáscsökkentő Halolaj kapszula

A vérnyomáscsökkentő Halolaj kapszula ereje magas halolaj tartalmánakhalolaj kapszula köszönhető. A halolaj hatása rendkívül sokrétű, de elsősorban kiválóan alkalmazható a koleszterinszint és a magas vérnyomás csökkentése érdekében, melyet szakirodalom is bizonyít.

A vérnyomáscsökkentő Halolaj kapszula a koleszterinszint és a magas vérnyomás csökkentése érdekében a benne lévő magas Omega-3 esszenciális zsírsav segítségével veszi fel a harcot. A halolaj hatása tehát ebben a „jó zsír”-ban van. A halolajak a hideg vízben élő halakban találhatóak meg, mint pl. a lazacban, makrélában, tonhalban, pisztrángban, óriás lapos halban és a szardíniában. 

Sajnos az Omega-3 esszenciális zsírsavat az emberi szervezet nem képes előállítani, ezért azt táplálék formájában kell valahogy a szervezetbe juttatni. Ha Ön nem szereti a halat, vagy nincs rá lehetőség mindig enni, akkor táplálék-kiegészítő formájában ajánlott pótolni. Az Omega-3 zsírsav jótékony hatással van a szív-és érrendszerre, főleg a kicsi átmérőjű hajszálerek belső rétegének épségét biztosítják, valamint minden sejthártya felépüléséhez szükségesek.

Tegyen Ön is még ma az egészsége érdekében! Vérnyomáscsökkentő Halolaj kapszulánk most akciós áron 3650 Ft. helyett, 2650 Ft-ért lehet az Öné! Ne hagyja ki Ön sem ezt a lehetőséget! Az alábbi linkre kattintva már is megrendelheti a vérnyomáscsökkentő Halolaj kapszulát!

http://www.mensvital.hu/termekek/vernyomascsokkento/halolaj_kapszula.html

Koleszterin csökkentő Krill Olaj kapszula

A krill olaj, azaz a rákolaj magas tápanyagtartalma miatt lettkoleszterin csökentő olyan népszerű. A koleszterin csökkentő krill olaj Omega-3 zsírsavakban rendkívül gazdag, amit foszfolipidek formájában tartalmaz, így a bélfalon keresztül könnyen bejut a sejtmembránokba. A krill olajban található Omega-3 zsírsavak az ateroszklerotikus plakkok stabilizálásával előzik meg az érelmeszesedést, csökkentik a gyulladásokat és trombocita aggregáció gátló hatással is rendelkeznek. A krill olajban rengeteg antioxidáns is van, például az egyik legerősebb az asztaxantin, mely pl. a halolajból hiányzik. Tudta, hogy a krill olaj 48X erősebb antioxidáns a halolajnál?

A természetes vérnyomáscsökkentő, koleszterin csökkentő krill olaj azonban nem csak a magas vérnyomás csökkentése érdekében kiváló, hanem számtalan más pozitív élettani hatással is rendelkezik, mint pl. javítja az életminőséget, az általános, fizikai, mentális és érzelmi egészség fenntartását, kiváló lehet szem, bőr problémák kezelésében is.

Ha Ön is úgy érzi, hogy szeretne életminőségén javítani, szeretne hosszú, egészséges, kiegyensúlyozott életet élni, akkor ne habbozzon tovább. A koleszterin csökkentő Krill Olaj kapszulánk most akciós áron 3900
Ft. helyett, 3300 Ft-ért lehet az Öné! Ne hagyja ki Ön sem ezt a lehetőséget! Az alábbi linkre kattintva már is megrendelheti a vérnyomáscsökkentő Halolaj kapszulát!


http://www.mensvital.hu/termekek/vernyomascsokkento/krill_olaj_kapszula.html

Vissza az előző oldalra