Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Hogy legyenek vakítóan fehér fogaim?

(2019. Május 29.)

A hollywoodi sztárok ragyogó és fehér mosolya már elérhető egyszerűen, otthon is bárki számára. Itt az átfogó megoldás a sárgás, kávétól, teától, vörösbortól, cigarettától elszíneződött fogakra, a fogszuvasodásra, az ínyvérzésre, a rossz leheletre!

Önnek is elszíneződtek a fogai? Szeretne Ön is egészséges, szép fehér fogakat, egészséges fogínyt, friss leheletet? Nos nem kell messzire mennie, ha Ön is szeretné mindezt. Manapság a fogfehérítésre nem csak a fogorvosok képesek, hanem egyre jobban trendi, divatba jött az otthoni fogfehérítés.


Azonban tudni kell, hogy mielőtt házi fogfehérítési praktikákat vetnénk be, mint pl. citromos, szódabikarbonás vagy a sütőporos fogmosás, jó tudni, hogy ezek rendkívül gyorsan lemarják a fogzománcot, ami rövid időn belül a fogak romlásához vezethet.

Ugye Ön sem szeretné ezekkel a fogfehérítő módszerekkel fogai egészségét tönkretenni?

Az alábbiakban bemutatunk pár olyan otthon használatos fogfehérítő terméket, mellyel Önnek is alig 1 hét használat után, akár 8 árnyalattal fehérebb fogai, egészségesebb fogíny és kellemes lehelete lehet.

A webáruházunkban kapható angol gyártmányú Instant Whites fogfehérítő termékcsalád most hozzánk is megérkezett. A világon számtalan ember használta és használja a mai napig ennek a fogfehérítő termékcsaládnak a termékeit, melyekkel biztonságosan, eredményesen, olcsón végezhető el az otthoni fogfehérítés.

Ha Ön csak napi pár percet szeretne az otthoni fogfehérítésre, szájápolásra szánni, akkor had mutassuk be két szuper gyors fogfehérítő termékünket, a bambusz faszenes fogfehérítő fogkrémet, és a fogfehérítő tollunkat, mellyel napi pár perc használattal is elérheti az egészséges, szép, fehér fogakat!


A bambusz faszenes fogfehérítő fogkrém jellemzően az italok, az élelmiszerek és a dohányfoltok festékeit célozza meg. Az aktív bambusz faszén segít eltávolítani az elszíneződést a fogak felületéről anélkül, hogy károsítaná a zománcot. A bambusz faszenes fogfehérítő fogkrém alkotója az aktív szén rendkívül finom szemcséi be tudnak hatolni a mikroszkopikus kis barázdákba is, ahova más nem jut el. Ott, rendkívül erős és természetes nedvszívó képességének köszönhetően, magához vonzza a szennyeződéseket, mely által fogaink visszanyerik természetes fehérségüket.


Másik szuper gyors otthoni fogfehérítő termékünk az Instant Whites Zero2 fogfehérítő toll összetevői a nátrium-benzoát, kókusz- szén, xilitol, gránátalma, aloe vera és a kamilla, a peroxidhoz hasonlóan fehérítik a fogakat anélkül, hogy a fogak túlérzékenységét okozná. Ártalmatlanok a fogzománcra és nincsenek koptató hatásuk. A fogmosással nem eltávolítható fogzománc-elszíneződéseknél is segítenek. Sikeresen és biztonságosan már rövid időn belül kifehérítik a fogfelület alatt található elszíneződéseket.

Az Instant Whites Zero2 fogfehérítő toll használatával már az első alkalom után észreveheti a változást. Ez az egyszerű gél ecset biztosítja az egyes fogak fehérítésének pontosságát, hogy segítse a szomszédos fogak színének megfelelő illeszkedését. Naponta 15 percig vagy minden második napon ajánlott alkalmazni legfeljebb 14 napig.


Harmadik otthoni fogfehérítésre alkalmas fogfehérítő termékünk a ledlámpás fogfehérítésben kiváló Instant Whites fogfehérítő készülékünk, mely egy olyan megbízható módszer az otthoni fogfehérítésre, szájápolásra, melyet angol fogorvosok klinikai tesztekkel fejlesztettek ki. A led lámpás fogfehérítő készülékünkkel az otthoni fogfehérítés, szájápolás teljesen biztonságosan érhető el a fehér fogak érdekében, köszönhetően a természetes, peroxid-mentes összetevőinek.

A Instant Whites mini fogfehérítő led lámpás készülék tartozékai: 3db fecskendő 5ml fogfehérítő géllel töltve, 7db applikátor kupak, 1db duplaívű szilikon fogsín és 2 db elem mellyel a led lámpás készülék működik. A led lámpás fogfehérítő készülékkel akár 8 árnyalattal fehérebb fogak varázsolhatók már alig egy hét elteltével. Az Instant Whites fogfehérítő mini led lámpás készülék egy sokkal megbízhatóbb, költséghatékonyabb módszer, mint a rendelői fogfehérítés, elsősorban köszönhetően a peroxid- mentes fogfehérítő géljének. A led lámpás fogfehérítés során a fogai nem lesznek érzékenyek, napról napra veheti észre a változást, már napi 20 perc használat után.

 

Bármelyik otthon használatos fogfehérítő módszerünket is választja, biztos lehet abban, hogy biztonságosan, gyorsan és a fogászati kezelések töredékéért lehet Önnek is egészséges, szép fehér fogai, szép mosolya!

Érjen el Ön is vakítóan fehér fogakat, kellemes leheletet és egészséges fogínyt. Az Instant Whites fogfehérítő termékcsalád termékeiről az alábbi linkre kattintva még több információt tudhat meg:


http://www.mensvital.hu/termekek/fogfeherites_fogapolas/


Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1090 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.