Stresszkezelés? Tudunk jobbat a boxzsáknál!

(2015. Október 19.)

A stressz biológiai értelemben véve pozitív folyamat, amely nemhogy kezelésre nem szorul, de szükséges is. Ha veszélyhelyzet alakul ki, szervezetünk az idegrendszer irányításával megoldja a problémát: nő vagy csökken a pulzusszám, a vércukorszint; tágulnak, vagy épp szűkülnek az erek. A szervezetünk tudja, hogy adott helyzetben mi szolgálja a „túlélést”, milyen funkciókkal segítse munkánkat. Ehhez képest a stresszkezelés mindennap hallott fogalommá nőtte ki magát – de mégis miért kezeljük, ha ez egy természetes folyamat?A mai modern világ és annak fejlődése magával hozta a stressz és a szorongás fogalmát is. Az addig vészhelyzet esetén fellépő stresszből egy állandósult helyzet lett – stresszben él és szorongástól szenved az óvodás, az oktató, a banki előadó, a nagymama és az orvos is. Rólunk, magyarokról különösen elterjedt, hogy depresszióra hajlamos, negatív hozzáállású a lakosság.

A rosszkedv, az állandó feszültség, kedvetlenség a folyamat kezdete, melyet követnek az alvászavarok, a kialvatlanság, a krónikus fáradtság. Mivel ezek a bajok egymást generálják a nem kezelt eseteknél akár súlyos egészségkárosodást is okozhatnak. Az ördögi kör kialakulásához nem kell, hogy évek teljenek el, ezért fontos, hogy a különféle stresszkezelési módszerek ismertek, a kedélyjavító-szerek pedig elérhetőek legyenek az érintettek számára.

Kedélyjavító hallatán nagyon sokan – tévesen – a különböző élvezeti szerekre (cigaretta, alkohol, drogok) gondolnak, pedig ezek a leginkább kerülendőek. Bár átmenetileg enyhülés hoznak és a stresszkezelés eredményesnek tűnhet, hosszú távon további egészségügyi és mentális problémák okozói.

Kedélyjavítóként elsősorban különféle t
evékenységeket kellene felsorolnunk, melyek temperamentumtól és hangulattól függően javíthatnak közérzetünkön: van, akit az olvasás kapcsol ki, míg másoknak a munka utáni edzés pörget fel annyira, hogy javul az általános hangulata. Ez a módszer rendkívül egyszerűnek tűnhet, hiszen megkeressük a minket érdeklő elfoglaltságot és néhány óra elteltével már búcsút is mondhatunk a negatív gondolatoknak, a szorongásnak. Sajnos a helyzet nem ennyire egyszerű.

A szorongás és a stressz hatására az emberek elveszítik érdeklődésüket olyan témák és tevékenységek iránt is, amelyek azelőtt a legnagyobb örömöt jelentették számukra.

Ismerős Önnek a szituáció, de nem tudja, mit tehet a szorongás kezelése érdekében? A mindennapi stressz rátelepszik az éjszakái nyugalmára?

Nincs oka meglepődni, sajnos a lakosság majdnem negyede szenved valamiféle stressz okozta lelkiállapottól, esetenként megbetegedéstől.

Szerencsére a stresszkezelésnek még a boxzsáknál is vannak egyszerűbb módszerei. A természet patikája, mint majdnem mindig most is a rendelkezésünkre áll.

L-tirozin kedélyjavító kapszulaA tirozin, mint „antidepresszáns” aminosav, szervezetünkben jelen van, azonban olyan kis mennyiségben, hogy fokozott szellemi, mentális igénybevétel esetén szükség lehet a pótlására. Használja ki a tirozin stresszkezelési képességeit, és felejtse el a szürke hétköznapokat. Így Ön újra teljesítőképessége csúcsán lehet, fokozhatja éberségét. Mivel szervezetében is jelenlévő hatóanyagról beszélünk, nem kell mellékhatásoktól tartania. Amennyiben szeretne kikerülni a stressz bűvköréből, válassza L-Tirozin kedélyjavító kapszulánkat, mely természetes módon segít Önnek visszanyerni régi formáját!


http://www.mensvital.hu/termekek/stresszoldo_kedelyjavito/l-tirozin_kedelyjavito.html

Valeriana+golgota kapszula

A szorongás okozta álmatlan éjszakák ellen is tenne? A macskagyökér és a golgota pedig együttes erővel segítenek Önnek az alvásproblémák leküzdésében, a nyugodt éjszakák pihenéssel való eltöltésében. A szorongás kezelése Valeriana+golgota kapszulánk segítségével könnyebb, mint gondolná.


http://www.mensvital.hu/termekek/stresszoldo_kedelyjavito/valerianaesgolgota_kapszula.html

 

A szorongás kezelése tehát nem annyira ördöngös feladat, ha tudjuk, hol és mit keressünk megoldásként. Szabaduljon meg Ön is a stressztől, és éljen újra teljes, aktív életet a tirozin kedélyjavító és a macskagyökér szorongás kezelésében élen járó hatóanyagainak segítségével.

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1190 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.