Termékek: Feromon, afrodiziákum

Szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni még a legjobb nők szemében is? Szeretné, ha megörülnének Önért a nők? Ismerje meg az afrodiziákumok, feromonok ősi titkát, mellyel könnyedén és magabiztosan mehet a csábítás!


Válasszon Ön is exluzív feromon parfümjeink közül:

Androvita feromon parfüm

A termék ára:
8 990,- Ft

Androvita feromon parfüm

Attractant feromon parfüm

A termék ára:
7 490,- Ft

Attractant feromon parfüm

Phiero férfi feromon parfüm

A termék ára:
9 490,- Ft

Phiero férfi feromon parfüm

  ------------------------------------------------------------------------------------------------
  Olvasson többet a pheromone afrodiziákumokról, a csábítás kicsiny kis titkáról:

  Gondolta volna, hogy a szagok, illatok mennyire befolyásolnak minket a párválasztás folyamán? Észrevette már, hogy vannak olyan emberek, akik egyetlen szót szólnak és szinte rögtön a társaság középpontjában állnak? Gondolkodott már azon, vajon mitől lehet ez? A válasz nagyon egyszerű! Természetes feromonjaiknak köszönhetik közönségük imádatát.

  Az afrodiziákumokról, más néven feromonokról rengeteget hallhatunk, olvashatunk nap-mint nap, azonban információink sokszor rosszak vagy hiányosak ezen a területen.

  A feromon (pheromone) afrodiziákumok szerepe az állatvilágban már régebb óta egyértelmű a kutatók számára.
  A feromon (pheromone) afrodiziákumok emberekre gyakorolt hatását azonban nem olyan régen fedezték fel a tudósok. Kutatók rájöttek, hogy a feromon (pheromone) afrodiziákumok igen nagy mértékben befolyásolják, irányítják nemi viselkedésünket, emellett nagy szerepet játszanak abban, hogy vonzónak találunk-e egy másik személyt, vagy sem.

  A feromon (phermone) afrodiziákumok olyan szexuális illatanyagok, melyek tudat alatt hihetetlenül kis mennyiségben is befolyásolják az ellenkező nem viselkedését, és tesznek számukra szexuálisan vonzóbbá! A feromon (pheromone) afrodiziákumok a csábítás, párválasztás folyamatát segítik elő. Feromon (pheromone) illatanyagot ugyan mi is termelünk, de a napi tisztálkodás és ruházkodással lemossuk, vagy elfedjük ezeket az illatanyagokat.

  Uraim! Pánikra azonban semmi ok! Ha Ön is szeretné alkalmazni a csábítás kicsiny kis titkát, az afrodiziákumok, feromonok ősi titkát, akkor itt a megoldás!

  Szakemberek tömkelege kifejlesztette a ma már szinte bárhol elérhető szintetikus feromon parfümöket. Ugyanúgy, ahogy a saját szervezetünk által előállított feromon (pheromone) afrodiziákumok párunkra gyakorolt hatása nem tudatosul, a mesterségesen előállított feromonos parfümökben található feromon (pheromone) afrodiziákumok is tudat alatt, orruknál fogva csalogatják oda partnerünket. Ezekkel a feromon (pheromone) afrodiziákumokkal helyettesíthetjük a saját bőrünkről lemosott, eltávolított saját feromonjainkat, és segítségükkel visszanyerhetjük vonzerőnket!


  Milyen pozitív hatásai vannak tehát a feromon parfüm használatának?

  A feromon (pheromone) afrodiziákumok használatával nagyobb sikere lehet az ellenkező nem körében, mint valaha! Nem kell többé küzdenie azért, hogy a figyelem középpontjában találja magát!
  Több szexuális kalandjuk lehet párjával, mint képzelné! Határozottabb, magabiztosabb és szexuálisan vonzóbb lehet az ellenkező nem számára!

  Legyen tehát Ön is szexuálisan vonzó és magabiztos a csábítás ősi fegyverével a feromon (pheromone) afrodiziákumok szexuális vágykeltő hatásával! Ismerje meg feromon parfümjeink széles kínálatát, mellyekkel a csábítás Önnek is gyerekjáték lehet!


  Illatos és illatmentes exluzív feromon parfümök

  Feromon parfümjeink egyedi illatkompozícióval várják Önt, melyek koncentrált mennyiségben tartalmazznak feromon (pheromone) afrodiziákumot. Már egy kis csepp feromonos parfüm is elegendő a kívánt hatás elérésére! Garantáljuk, hogy feromonos parfümjeink használatával a csábítás, párválasztás, hódítás Önnek sem okoz többé gondot!

  Szeretné kipróbálni mennyire hatékonyak ezek a feromon parfümök, de ragaszkodik saját parfümjének illatához? Semmi probléma! Webáruházunkban olyan feromon parfümök közül is válogathat, melyek nem tartalmaznak illatanyagot! Így Ön bátran használhatja saját parfümjét, amellett, hogy élvezi a feromon (pheromone) afrodiziákumok által nyújtott előnyöket!


  Próbálja ki Ön is a feromon (pheromone) afrodiziákumok erejét, mellyel garantáltan nagy sikert fog aratni az ellenkező nem körében! Tapasztalja meg saját bőrén, hogy a csábítás, flörtölés nem jelenthet többé problémát
  !

  Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantáltak!

  A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.