Hajhullás elleni szerek: Hajnövesztő Foliactive tabletta

Hajnövesztő Foliactive tabletta

Tartalom:
60 db.

A termék eredeti ára:
7 400,- Ft / db

A termék akciós ára:
6 990,- Ft / db

Kosárba:

db

Hajnövesztő Foliactive tabletta

Hajnövesztő Foliactive tabletta

Hajnövesztő szert keres, mellyel erősebb, dúsabb, egészségesebb hajjal büszkélkedhet? Akkor jó helyen jár! A hajnövesztés, hajnövekedés serkentő Foliactive tabletta használatával ezt eredményesen és egyszerűen elérheti!

Szeretne természetes módon elért dús hajkoronát? Szeretne hatékony hajnövesztés elérésével rugalmas, tömör hajszerkezetet, erős, egészséges hajszálakat? Akkor Önnek a Foliactive hajnövekedés serkentő tabletta a tökéletes megoldás! A Foliactive hajnövekedés serkentő, hajnövesztő szer forradalmian új termék a hajnövesztés területén!

Ismerje meg a hajnövekedés serkentő Foliactive tablettát, mely egyedülálló hatékonyságú a hajnövesztő szerek között! A hajnövesztő Foliactive tabletta használatával már rövid időn belül látványos eredményt érhet el a hajnövesztés területén!

Miért egyedülálló termék a Foliactive hajnövesztő szer a többi hajnövekedés serkentő szerek közül?

Mert az egyedülálló Foliactive hajnövesztő szer formuláját a hajhullás természetes úton való megszüntetéséért és a hajnövesztés eléréséért fejlesztették ki. A Foliactive hajnövekedés serkentő, hajnövesztő szer 100%-ig természetes összetevőkből készül, ezért nincs semmiféle mellékhatása.

A Foliactive hajnövesztő tabletta belülről táplálva fejti ki jótékony hatását a hajnövekedés és hajnövesztés területén. A Foliactive hajnövekedés serkentő, hajnövesztő szer hatóanyagai hozzájárulnak a hajtüszők gyors regenerálódásához és megújulásához, ellátva a fejbőrt a természetes hajnövesztés eléréséhez szükséges tápanyagokkal.

A Foliactive hajnövekedés serkentő, hajnövesztő szer használatával már rövid időn belül dús és erős hajkoronát varázsolhat magának! Nincs több elvesztett hajszál, csak egészséges, tömör hajszerkezet!


Hogyan fejti ki hatását a Foliactive hajnövekedés serkentő, hajnövesztő szer?

A Foliactive hajnövekedés serkentő, hajnövesztő szer kitűnik a hajnövesztő szerek közül természetes, mégis megbízható hatékonyságával. A Foliactive hajnövekedés serkentő, hajnövesztő szer a túlzott DHT termelés ellen veszi fel a harcot, mely rátelepszik a hajhagymákra, ezért azok elsorvadnak, majd kihullnak. A Foliactive hajnövekedés serkentő és hajnövesztő szer hatékony tápanyagai a hajtüszők vérellátásának serkentésével eredményesen és látványosan indítja meg az új hajszálak növekedését, melynek eredménye az egészséges és dús hajszerkezet.

Csatlakozzon Ön is az elégedett Foliactive hajnövekedés serkentő, hajnövesztő szer felhasználói közé! Tapasztalja meg Ön is az erős és egészségtől fénylő haj érzését!


Érjen el még látványosabb változást a hajnövesztés területén!

A hajhullás elleni szerek legújabb generációja: a Foliactive rendszer, mely a hajhullás ellen és kopaszodás ellen kifejlesztett hajnövesztés serkentő termékcsalád. A hajhullás és kopaszodás maximálisan orvosolhatóak a Foliactive rendszer (Foliactive hajhullás elleni spray és a hajnövesztő Foliactive tabletta) együttes használatával. A Foliactive hajnövekedés serkentő rendszer hajhullás és kopaszodás elleni hatóanyagai gátolják a DHT-termelést úgy, hogy behatolnak a fejbőrbe, és megkötik az androgén receptorokat a hajtüszők körül. Ezzel megakadályozzák a DHT rájuk gyakorolt káros hatását.

A Foliactive hajhullás elleni szerek speciális formulája előkészíti a fejbőrt, és optimális környezetet teremt az új, egészséges haj növekedéséhez. A Foliactive hajhullás elleni szerek a tápanyagbevitelről is gondoskodnak, ami elősegíti a gyenge hajtüszők megerősödését, a DHT képződés gátlását, így szüntetve meg a hajritkulást, kopaszodást.

Foliactive hajnövekedés serkentő termék család tipp: A még gyorsabb és látványosabb eredmény elérése érdekében használja együttesen a Foliactive hajhullás elleni spray-t és a Hajnövesztő Foliactive tablettát kopaszodás ellen, a hajszerkezet javításáért, az új haj növekedésének serkentéséért! A tökéletes és tartós eredmény eléréséért  a Foliactive hajhullás elleni kúra 3 hónapig ajánlott!


Nyerje vissza élettel teli, egészséges hajszerkezetét! Próbálja ki a hajnövesztő szerek leghatékonyabb fejlesztését: a Foliactive hajnövesztő tablettát a látványos hajnövesztésért! Rendelje meg most!
---------------------------------------------------------------------------
Adagolás:
felnőtteknek naponta 2 db tabletta fogyasztása javasolt.

Tartalom:
1 doboz tartalma 60 db Foliactive hajnövekedés serkentő tabletta.

Összetétel 2 tablettánként:
600mg görögszéna, 300mg szőlő, 60mg l-cisztin, 100mg C-vitamin (125% RDA*), 30mg E vitamin (250% RDA*), 20mg niacin (125% RDA*), 18mg pantoténsav (B5 vitamin) (300% RDA*), 9,6mg cink-oxid (96% RDA*), 6mg B6 vitamin (428%RDA*), 7mg vas (50% RDA*), 4mg B1 vitamin (364% RDA*), 3mg B2 vitamin (214% RDA*), 450μg biotin (900% RDA*), 3μg B12 vitamin (120% RDA*), zselatin. *RDA= ajánlott napi fogyasztási mennyiség.

A Foliactive hajnövekedés serkentő tabletta növényi eredetű és nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Hajhullás elleni spray

Eredeti ár:
7 400,- Ft

Akciós ár:
6 990,- Ft

Hajhullás elleni spray

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Fiatalon kihullott a hajam fele, ezért nem voltam túl sikeres az ismerkedésben. A Foliactive hajnövesztő szerrel látványos a hajnövesztés! Sok kis haj indult növekedésnek, végre nem kell a trükkös fésülködéssel töltenem az időt!

Borbély Tamás

A hajnövesztő szerek világában nagyon otthon vagyok, sajnos jelentős kopasz felület van a fejbőrömön. A Foliactive hajnövesztő szer hihetetlen eredményt hoz a hajnövesztésben! A Foliactive hajhullás elleni spray-vel kombinálva használom!

Barta Ádám

A hajhullás nálam nagyon gyorsan lezajlott. A Foliactive hajnövesztő szer használatával már 2 hónap alatt láttam a változást, ahogy beindult a hajnövesztés. Még nem értem el a kívánt eredményt, de már nagyon jó úton haladok!

Fülöp József

hajnövesztő szer, hajnövesztés, hajnövekedés serkentő, foliactive

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.