Feromon, afrodiziákum: Phiero férfi feromon parfüm

Phiero férfi feromon parfüm

Tartalom:
30 ml.

A termék ára:
9 490,- Ft / db

Kosárba:

db

Phiero férfi feromon parfüm

Phiero férfi feromon parfüm

Szeretne férfiasan tökéletes kisugárzást? Szeretné bármelyik nőt levenni a lábáról? Nos, itt a tökéletes megoldás a nők elcsábítására!

Önnek is biztosan feltűnt már, hogy vannak olyan férfiak, akik belépve egy helyiségbe rögtön felhívják magukra a hölgyek figyelmét. Nos, a titkuk nem másban, mint az afrodiziákumokban rejlik, mellyel szexuális kisugárzást és magabiztosságot érhetnek el!

Uraim, a csábítás többé nem okozhat problémát senkinek sem az afrodiziákumok erejével, melyet legegyszerűbben feromonos parfüm formában érhetünk el. Ez a kis üvegcsébe zárt illatanyag a kulcs a tökéletes csábításhoz!

Készüljön fel, hogy a feromonos parfümök használatával a szexuális élete, vonzereje, kisugárzása gyökeresen meg fog változni!

Hódítson Ön is kedve szerint! Ismerje meg a Phiero férfi feromon parfüm páratlan hatását!

A Phiero férfi feromon parfüm 4 exkluzív feromont tartalmaz, melyek szexuális ajzószerként hatnak a nőkre. A férfi feromon egy olyan szexuális csalogatóanyag, mely afrodiziákumként hat a nők viselkedésére. A megfelelő minőségű férfi feromonokat belélegezve a nők ellenállhatatlan vonzalmat éreznek a feromon viselője iránt. Ezt a különleges vonzerőt megragadva fejlesztettük ki a koncentrált, kiváló minőségű Phiero férfi feromon parfümöt, mely maximális szexuális kisugárzást kölcsönöz viselőjének!

A Phiero férfi feromon parfüm hatása a koncentrált feromon tartalmának és egyedi, jellegzetes illatának köszönhető. A Phiero férfi feromon parfüm használatával az alábbi előnyök tapasztalhatók:

 • ellenállhatatlan szexuális kisugárzására minden nő felfigyelhet!
 • könnyedén ismerkedhet!
 • akár a hölgyek kezdeményezhetik az ismerkedést!
 • szexuálisan vonzóbbnak és kívánatosabbnak tarthatják!
 • több flörtben és szexuális együttlétben lehet része!
 • párkapcsolatát felturbózhatja!


Flörtöljön, ismerkedjen, menjen biztosra a Phiero férfi feromon parfüm használatával! A Phiero férfi feromon parfüm hatása már néhány cseppnél megmutatkozik! 

És hogy miért olyan hatékonyak a feromon parfümök a csábítás terén?

Mert a feromonok olyan illatmentes kémiai vegyületek, melyek ajzószerként hatnak az ellenkező nemre.  Az orrban található vomeronazális szervünk specifikálódott az emberi feromon felismerésére, mely aktivizálva az agyi folyamatokat, szexuális reakciókat indít be.

Az emberi szervezet termel ugyan saját feromont, de a napi tisztálkodás és öltözködés során lemossuk vagy elfedjük ezeket a feromonokat, ezért szükséges ezeket más úton pótolni. Sokévnyi kutatások után rájöttek a kutatók, hogy hogyan fejleszthetik ki és állíthatják elő a szintetikus emberi feromonokat. Ennek következményeként a kozmetikaipar és parfümgyárak neki láttak a szintetikus emberi feromonokat tartalmazó parfümök gyártásának.

A Phiero férfi feromon parfüm is szintetikus emberi feromonokat tartalmaz, valamint egyedi, jellegzetes illattal kombinálva fejti ki szexuális, vágykeltő hatását! A Phiero férfi feromon parfüm hatása egyesíti a buja, csábító illat és a lehengerlő, férfias kisugárzás előnyeit.


Erősítse fel szexuális kisugárzását, hódítsa meg kiszemeltjét a koncentrált férfi feromon parfüm segítségével! A Phiero férfi feromon parfüm hatása megváltoztathatja életét! Próbálja ki Ön is!

---------------------------------------------------------------------------
Alkalmazás:
a fül környékére ajánlott 1-2 fújás.

Tartalom:
1 üveg tartalma 30 ml. férfi feromon parfüm.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Size Gain pénisz növelés

A termék ára:
10 490,- Ft

Size Gain pénisz növelés

Volume 500 sperma növelés

A termék ára:
10 490,- Ft

Volume 500 sperma növelés

Maca potencia növelő

A termék ára:
8 490,- Ft

Maca potencia növelő

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

csábítás, feromon parfüm, feromonos parfüm, férfi feromon parfüm

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

 • Szállítási költség: 1490 Ft.
 • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
 • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
 • Diszkrét csomagolás.
 • Pénz visszafizetési garancia.