Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Szállítási információk

A megrendelt csomagokat alapesetben a GLS futárszolgálat, vagy kérés esetén az MPL futárszolgálat juttatja el Önökhöz, utánvétes küldeményként munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Szombaton és vasárnap nincs kiszállítás!

Ha a futár nem találja Önt a megadott címen, értesítőt hagy a telefonszámával, melyen Ön felveheti vele a kapcsolatot és megbeszélhetnek egy újabb szállítási napot. A csomagokat a GLS futárszolgálat 5 munkanapon keresztül, míg az MPL futárszolgálat 10 munkanapon keresztül tárolja. Amennyiben ez idő alatt meghiúsul a csomag átvétele, abban az esetben a futár az utolsó munkanapon még egyszer megkísérli a kiszállítást.

Szállítási határidők

95%-ban raktárkészletről: 1-2 munkanap
Egyéb esetben maximum: 1-2 hét

A megrendelőt minden esetben telefonon értesítjük, hogy a szállítás mikorra várható, valamint a szállítási adatokat is egyeztetjük. Addig nem áll módunkban kiküldeni a megrendelést, amíg a telefonos egyeztetés meg nem történt. Ezért kérjük, minden esetben érvényes telefonszámot adjon meg, melyen Ön napközben elérhető!

Szállítási költségek - Magyarország

GLS futárszolgálattal
16 000,- Ft. összeghatárig: 990,-Ft. a szállítási költség.
16 000,- Ft. összeghatár felett a szállítási költség ingyenes.

MPL futárszolgálattal
16.000,- Ft.  összeghatárig: Házhoz szállítás, postán maradó, Posta Pont és Csomagautomata esetén is: 890,- Ft. a szállítási költség.
16 000,- Ft. összeghatár felett a szállítási költség ingyenes.

Kérjük, az MPL futárszolgálattal történő szállítás esetén a közlemény menüben feltüntetni szíveskedjenek, hogy melyik szállítási lehetőséget kérik!


Szállítási költségek - Külföld

A szállítási költség a csomag méretétől függően 1200 Ft és 6000 Ft között alakul.
Bővebb információért kérje kolleganőnk segítségét, az alábbi elérhetőségünk valamelyikén: info(kukac)mensvital.hu vagy +36 70/618-6206.


Egyéb fontos információk

Regisztráció és vásárlás

Regisztrációra a Főoldalon, a Bejelentkezés menüpont alatt van lehetőség. Bejelentkezése után rendelhet, valamint véleményt írhat termékeinkről. Mindehhez csupán egy létező e-mail címre és egy szabadon választható jelszóra van szükség. Amennyiben elfelejtette jelszavát, írja be az e-mail címét, és az Elfelejtettem a jelszavam szövegre kattintva e-mailben elküldjük Önnek a jelszót.
A vásárláshoz nem feltétlenül kell regisztrálnia magát az oldalon. Elég csupán a termékeket kiválasztani, a Kosárba funkcióval kezdeményezni a vásárlást, majd a Pénztárban adatait megadva leadhatja a rendelést. Néhány termék neve mellett további választási lehetőségek találhatók. ( íz, illat ) Kérjük ezek közül mindig az Önnek megfelelőt válassza ki! Minden termék árát bruttó áron, azaz ÁFÁ-val együtt tüntetünk fel.

Kosár tartalma

A kosár tartalma oldalról kell elküldenie megrendelését, mely mindaddig nem kerül feldolgozásra, míg a pénztár gombra kattintva nem kezdeményezi. Hibás adatbevitel esetén lehetőség van a kosárból terméket törölni, vagy a teljes kosártartalmat üríteni. Minden esetben a shop újraszámolja a megrendelni kívánt termékek árát! A megrendelés elküldése előtt lehetősége van személyes adatainak megváltoztatására. Amennyiben elküldi megrendelését, az a webáruház és Ön között írásos szerződésnek minősül. A szerződést a rendszerünk elektronikusan iktatja, melyhez ügyfélszolgálatunk utólag is hozzáfér. A rendelés leadásáról Önt e-mailben tájékoztatjuk. A visszaigazolást a megrendelés leadását követő pár percen belül elküldjük az Ön által megadott e-mail címre. Ha a megadott e-Mail címre nem kap megerősítő e-Mail-t, tájékoztasson minket erről, mivel valószínű, hogy rendelését a rendszerünk valamilyen okból nem rögzítette! A visszaélések elkerülése végett minden leadott megrendelést a megadott telefonszámon visszaellenőrzünk, ezért ha nincs a rendelésben telefonszám megadva vagy nem tudjuk a megrendelőt elérni, a megrendelést semmisnek tekintjük.

A fogyasztói elállás joga

A megrendelt terméket általában 3-4 napon belül, de legkésőbb 30 napon belül fel kell adnunk az Ön számára.
Mivel az Internetes vásárlás során nincs lehetőség a termék tüzetes vizsgálatára ezért a távollevők között kötött szerződésekről szóló kormányrendelet általános objektív elállási jogot biztosít az Ön számára melyet érvényesen mi nem zárhatunk ki.
A fogyasztó ugyanis az áru kézhezvételétől vagy szolgáltatás megrendelése esetén a szerződés megkötésétől ( a szolgáltató visszaigazolása ) 14 munkanapon belül indoklási kötelezettség nélkül elállhat a szerződéstől, az áru visszaszolgáltatása mellett.
Ekkor Önt csupán a visszaküldés költségei terhelik.
Az elállási jog gyakorlás feltétele, hogy a termék ne legyen sérült.

Tájékoztatás

Személyi adatainak megadása és a "megrendelés" elküldése adásvételi szerződés megkötésére irányuló ajánlatnak minősül. A szerződési ajánlatnak a VitaWell Europe Kft. általi elfogadása pedig jogilag érvényes és bírósági úton kikényszeríthető adásvételi szerződést hoz létre a megrendelés során megjelölt személy és az VitaWell Europe Kft. között, a megrendelt termékek vonatkozásában. Erre figyelemmel a megrendelés visszaigazolását követően a VitaWell Europe Kft. jogszerűen tarthat igényt költségei megtérítésére abban az esetben is, ha a címzett az utánvét-küldemény átvételét megtagadta.
Tájékoztatjuk arról is, hogy mások személyes adatainak jogellenes felhasználása bűncselekmény. Ezért ha a címzett a megrendelt terméket arra hivatkozással küldi vissza, hogy személyes adataival mások visszaéltek, a VitaWell Europe Kft. ezt a nyomozó szerveknek bejelentheti.


Tájékoztatjuk, hogy megrendelésével elfogadja az oldal felhasználási feltételeit, mely ezennel kimondja, hogy a megrendelések esetén Ön automatikus feliratkozik a VitaWell Europe Kft. értékes és ingyenes havi 1-2 db. szépségápolási és egészség tippek hírlevelére. Amennyiben nem kíván élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, az oldalon belül vagy a küldött hírlevélben bármikor leiratkozhat róla!

Tájékoztatjuk, hogy a "megrendelés" elküldése egyben annak elismerését is jelenti, hogy a "tájékoztató"-ban írottakat elolvasta és megértette.

Mindezek ismeretében tett megrendelését köszönjük.

VitaWell Europe Kft.

Jó böngészést és kellemes vásárlást kívánunk!

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.