Feromon, afrodiziákum: Androvita feromon parfüm

Androvita feromon parfüm

Tartalom:
30 ml. parfüm, 299.66 Ft/ml.

A termék ára:
8 990,- Ft / db

Kosárba:

db

Androvita feromon parfüm

Androvita feromon parfüm

Feromon parfüm, mellyel ellenállhatatlanul vonzó és magabiztos lehet még a legszexibb nők szemében is? Igen, az AndroVita feromon parfümmel lehetséges!

Szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni? Szeretné, ha megőrülnének Önért a nők? Nos, a csábítás kicsiny titkát most egyetlen koncentrált üvegcsébe rejtettük. Ismerje meg az afrodiziákumok ősi titkát, mellyel könnyedén és magabiztosan mehet a csábítás.

Az AndroVita feromon parfüm használatával többet nem jelenthet gondot a csábítás. Az afrodiziákum segítségével megnőhet a szexuális kisugárzása, melyet a hölgy társai is észre vesznek és nem hagyják annyiban!

AndroVita feromon parfüm, a titkos afrodiziákum a verhetetlen csábítás eléréséért!

Az Andro Vita feromon parfüm koncentrált feromon tartalmának köszönhetően tudat alatt teszi vonzóvá Önt a nők számára. És ez hogyan lehetséges?

A feromon egy speciális kémiai vegyület, mely az afrodiziákum hatásával szexuális csalogatóanyagként funkcionál. A feromonok olyan szexuális csalogatóanyagok, amelyek tudat alatt, hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolják az ellenkező nem viselkedését és vonzóbbá tesznek számukra. A feromonok illatinformációi az orrban lévő VNO szerv (vomero-nazális szerv) által közvetlenül az agyba továbbítódnak. A feromonok bőrfelszínről történő elpárolgásával az ellenkező nem figyelme kiéleződik, így Ön könnyen a figyelem középpontjában találhatja magát.

Érjen el fantasztikus sikereket a hölgyeknél! Próbálja ki az AndroVita feromon parfümöt és legyen szexuálisan vonzó és magabiztos!

Hogyan lehet a feromon parfüm a legújabb, legerősebb afrodiziákum?

A feromon afrodiziákum létezését és hatását a legújabb kutatások során fedezték fel, mely azóta dinamikusan növekvő ágazattá nőtte ki magát. Az afrodiziákum vizsgálatában az emberek párkapcsolati viselkedését, szexuális magatartását elemezték. A csábítás során azok a férfiak, akiknek erőteljes volt a feromon kibocsátásuk, sokkal több nővel érintkeztek szexuálisan, mint azok, akiknek nem, vagy csak alig termelődött a bőrében ez az afrodiziákum.

A feromont természetesen saját szervezetünk is termeli, csak a napi tisztálkodás és ruházkodás miatt lemossuk vagy elfedjük ezeket az illatanyagokat. Az izzadásgátlók nemcsak a kellemetlen szagokat, de a szexuálisan csábító afrodiziákum hatását is eltüntetik.

Az Andro Vita feromon parfüm segítségével Ön visszanyerheti életerős férfias kisugárzását! Csak egy fújás és máris érezheti a feromon afrodiziákum verhetetlen hatását a csábításban, csajozásban!


Miért éppen az AndroVita feromon parfüm?

Mert az AndroVita feromon parfüm kizárólag jó minőségű szintetikus emberi feromonból készült. Koncentrált formában tartalmazza a feromont, tehát már egy csepp is elegendő az afrodiziákum hatáshoz. Az AndroVita feromon parfüm kapható illatos és illatmentes változatban is. Az illatmentes változat lehetővé teszi, hogy Ön kedvenc parfümjével együtt használhassa.


Az AndroVita afrodiziákum használatával az alábbi előnyökre tehet szert:

 • Az AndroVita feromon parfüm használatával a nők ellenállhatatlan szexuális vágyat érezhetnek Ön iránt, mely nagyban segíti a csábítás sikerében!
 • A csábítás illatával, az afrodiziákum hatására könnyedén a figyelem középpontjába kerülhet, növelve a csábítás sikerességét!
 • A feromon afrodiziákum használatával több csók, flörtölés, nemi érintkezésben lehet része!
 • Az AndoVita feromon parfüm használatával szexuális magabiztosságra és férfias megjelenésre számíthat!

 

Szemelje ki a legvadítóbb nőket és érjen el fantasztikus sikereket akár az ágyban is! Az AndroVita feromon parfüm segítségével a csábítás könnyedén sikerülhet! Ne habozzon, rendelje meg most!
--------------------------------------------------------------------------------
Alkalmazás:
már a fül környékére jutatott egy-két csepp  AndroVita feromon parfümmel is elérheti a kívánt hatást.

Tartalom:
1 üveg tartalma 30 ml AndroVita feromon parfüm.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Size Gain pénisz növelés

A termék ára:
10 490,- Ft

Size Gain pénisz növelés

Cantharis potencianövelő cseppek

A termék ára:
4 990,- Ft

Cantharis potencianövelő cseppek

Maca potencia növelő

A termék ára:
8 490,- Ft

Maca potencia növelő

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Köszönöm az Andro Vita feromon parfümnek! Elképesztő hatékonysága nálam bejött!

Szombathelyi Tivadar

Szeretem a pörgést, szeretek bulizni, szeretek csajozni. Gondoltam, kipróbálom az új őrületet, a feromon parfüm hatásosságát, és – szó szerint – letesztelem a saját bőrömön. Hát, eddig is elégedett voltam magammal, de az Andro Vita feromon parfüm használatával elképesztő a csábítás! Ez igen!

Cseh Károly

Csábítás terén forgandó volt a szerencsém, ezért kipróbáltam az Andro Vita feromon parfüm hatását! Az Andro Vita feromon parfüm használatával ez tényleg pofonegyszerű!

Görög Tamás

Hihetetlen! Nagyon élvezem, hogy nem kell többé tartanom a csajozástól. Működik! Azóta lazább lettem. Már mindenhol használom. Szórakozásba, munkába, így kítűnöen érzem magam.

Szabó Gyula (Gyuszi)

feromon, feromon parfüm, afrodiziákum, csábítás, AndroVita feromon parfüm

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.