Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Feromon, afrodiziákum: Cobeco feromon parfüm

Cobeco feromon parfüm

Tartalom:
20 ml.

A termék ára:
5 290,- Ft / db

Kosárba:
db

Cobeco feromon parfüm

Cobeco feromon parfüm

Feromon parfüm, mellyel több randit és nemi érintkezést érhet el? Igen, a Cobeco feromon parfüm használatával ez lehetséges!

Szeretné mágnesként vonzani a nőket? Szeretne még a legjobb nők szemében is szexuálisan vonzó lenni? Akkor Önnek az afrodiziákumok legújabb fejlesztésére, a feromonok felülmúlhatatlan kombinációjára: a Cobeco feromon parfümre van szüksége!

Ismerkedjen meg a legdögösebb nőkkel is, menjen biztosra a feromonok, afrodiziákumok használatával! A Cobeco feromon parfüm használatával garantált lehet a siker a csábításban, csajozásban!

A Cobeco feromon parfüm hatása Önnek dolgozik! És ez hogyan lehetséges?

Ebbe a kis üvegcsébe az afrodiziákumok leghatásosabb, legerősebb koncentrációját zártuk. Már 1-2 cseppel is őrjítő hatást érhet el a feromonok, afrodiziákumok szexuálisan izgató hatásának köszönhetően.

A feromonok kémiai vegyületek, melyek – hasonlóan az ujjlenyomathoz – teljesen egyediek. A feromonok szexuális jelzőanyagként működnek a másik nem számára. A feromonok, afrodiziákumok olyan szexuális csalogatóanyagok, melyeket az orrban lévő szervünk a VNO (vomeronazális szerv) érzékel és továbbít az agy felé, ahol szexuális vonzódást, szimpátiát kelt az ellenkező nem iránt. A feromonok, afrodiziákumok használatával így alakulhat ki könnyedén a szimpátia, szexuális vonzódás két nem között.

Turbózza fel szexuális kisugárzását és életét egy kis üvegcsébe rejtett szexuális izgatóanyag, a feromonok segítségével!


Milyen további előnyei vannak a Cobeco feromon parfümnek?

A feromonok különösen a nők számára fontos jelzőanyagok, afrodiziákumok, melyek tükrözik a partner genetikai adottságait. A nők az erős, változatos génekkel rendelkező férfiakat részesítik előnyben, ezért fordulhat elő, hogy míg valaki elképesztő sikereket ér el a nők körében, mások nem tudnak igazán érvényesülni.

A Cobeco feromon parfüm koncentrált formában tartalmaz szintetikus férfi feromonokat, afrodiziákumokat, melynél már pár csepp is elegendő az afrodiziákum hatáshoz. A feromonok hatása egész nap érezhető. A Cobeco feromon parfüm egy kellemes, férfias illattal van kombinálva, mely még jobban hozzájárul a tökéletes férfiasságához. A Cobeco feromon parfüm praktikus kiszerelésben kapható, így bármikor magával viheti.

A Cobeco feromon parfüm használatával tehát:

  • szexuálisan vonzóbb és magabiztosabb lehet a nők számára,
  • mindig a középpontban találhatja magát,
  • nagy mértékben megnövekedhet a magabiztossága, férfiassága,
  • szexuális élete is nagyban felélénkülhet!


Szeretné fokozni szexuális kisugárzását? Az elcsábított hölgyeket az ágyban is lenyűgözné? Legyen tökéletes férfi az ágyban is!

A még tökéletesebb hatás elérése érdekében a Cobeco feromon parfüm használata mellett ajánljuk a Maca potencianövelő kapszulát, mely használatával garantált sikerekben lehet része mind a csábítás, mind a szex terén! A két készítmény együtt is megvásárolható kedvezményes csomagáron, ha a Cobeco Férfi és sex csomagunkat választja! A Cobeco Férfi és sex csomagunk most rendkívül kedvezményes csomagáron 9.980 Ft. helyett, most mindössze 8.850 Ft-ért lehet az Öné!

A Cobeco Férfi és sex csomagunk az alábbi linkre kattintva rendelhető meg:

http://www.mensvital.hu/csomagok/cobeco_ferfi_sex.html

 

Élvezze a nők közeledését, érdeklődését Ön iránt! Legyen mindig a figyelem középpontjában! Hódítson egyszerűen és magabiztosan a feromonok, afrodiziákumok hatásával! Rendelje meg most!
--------------------------------------------------------------------------------
Alkalmazás:
már 1-2 csepp Cobeco feromon parfüm is elegendő a csábításhoz.

Tartalom: 1 üveg tartalma 20 ml Cobeco feromon parfüm.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Potencianövelő Venicon tabletta

A termék ára:
4 490,- Ft

Potencianövelő Venicon tabletta

Volume 500 sperma növelés

A termék ára:
10 500,- Ft

Volume 500 sperma növelés

Perfect Performer potencianövelés

A termék ára:
4 990,- Ft

Perfect Performer potencianövelés

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Hallottam már, hogy a feromon parfüm hatása megőrjíti a nőket, ezért határoztam el, hogy beszerzek egyet én is. A Cobeco feromon parfümmel maximálisan meg vagyok elégedve: ebben a 2 hónapban több randevúm volt, mint az elmúlt 5 évben összesen!

Balatoni Gyula

Gyakran járok buliba, de zavar, ha nem érek el olyan sikereket a nők körében, ahogy elterveztem. Csak egy kósza gondolat volt a Cobeco feromon parfüm hatása, de ma már ki sem teszem a lábam nélküle! Döbbenetes, hogy a nők mennyire bevadulnak ettől az illattól!

Komáromi Tibi

Tulajdonképpen párkapcsolatomat szerettem volna feldobni a Cobeco feromon parfümmel, de azt kell mondanom, máshol is bevált! Jobban figyelnek rám az emberek, adnak a véleményemre, egyszerűen sokkal magabiztosabb lettem tőle! Talán nem túlzás azt mondanom: a Cobeco feromon parfüm boldogabbá tette az életem!

Várnai Csaba

feromon, feromon parfüm, afrodiziákumok, feromonok, cobeco feromon parfüm

Vissza az előző oldalra