Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Sperma mennyiség növelés: Spermanövelő kapszula

Spermanövelő kapszula

Tartalom:
30 db.

A termék ára:
6 900,- Ft / db

Kosárba:
db

Spermanövelő kapszula

Spermanövelő kapszula

Szeretné növelni sperma mennyiségét és minőségét? Esetleg gyermeknemzés előtt áll? Akkor itt a tökéletes megoldás a spermaszám növelésre!

Szeretné növelni sperma mennyiségét és minőségét az élénkebb és élvezetesebb orgazmusokért? Egészséges, mozgékony és minőségi sperma mennyiséget szeretne? Akkor Önnek a Spermanövelő kapszulánk a tökéletes megoldás!

A Spermanövelő kapszula használatával gyors, egyszerű és biztonságos lehet a sperma mennyiség növelése, mely szexuális életére is pozitív hatással lehet!


Mi befolyásolja a sperma mennyiséget és minőséget?

A sperma mennyisége és minősége férfianként változik. Számtalan tényezőtől függhet, mint pl. genetikai tulajdonságok, táplálkozás, általános egészségi állapot, szexuális aktivitás gyakorisága. Ezen tényezők némelyike befolyásolható, némelyik nem.

Amerikai tudósok megállapították, hogy a sperma mennyiség és a termékeny ondók száma között fontos kapcsolat van, ezért került sor olyan termékek kifejlesztésére, melyek a spermaszám növelés területére szakosodtak.

A Spermanövelő kapszulánk egy speciális sperma mennyiség növelő kapszula, mely segíthet Önnek az egészséges és minőségi sperma mennyiség növelésben!


Miért olyan hatékony a Spermanövelő kapszula a spermaszám növelésben?

Sperma mennyiség növelő kapszulánk egy olyan speciális vitaminokból, ásványi anyagokból és növényi kivonatokból készült kapszula, mely a sperma mennyiség növelése céljából hozzájárulhat az egészséges és megfelelő számú spermiumok kialakulásához, működéséhez.

A Sperma mennyiség növelő kapszula használatával nem csak a spermaszám mennyisége és minősége növelhető, hanem növelhető az ondó mozgékonysága, nagyobb ejakulációt, élvezetesebb orgazmusokat is átélhet vele.

Tudományosan igazolt tény, hogy a spermiumok képződése és érése közel 3 hónapot vesz igénybe, ezért a Sperma mennyiség növelő kapszulánkat a hatékony sperma mennyiség növelése érdekében minimum 3 hónapon keresztül ajánlott fogyasztani.


Élvezze a Spermanövelő kapszula sperma mennyiség és minőség növelő hatását és éljen át élvezetesebb szexuális életet, orgazmusokat! Rendelje meg most!
--------------------------------------------------------------------------------
Adagolás:
napi 1 Sperma mennyiség növelő kapszula fogyasztása javasolt bő folyadékkal.

Tartalom:
1 doboz tartalma 30 db Spermanövelő kapszula.

Összetétel:
Avena Sativa (450 mg Abrakzab), 150 mg Maca, Magnesium (75 mg Megnézium-oxid 60%) (20% ANM*), Green Tea Extract (75 mg Zöld tea kivonat),  90 mg C-vitamin (113% ANM*), Angelica Sinensis (75 mg Kínai Angyalgyökér), **TME-vitamin(Dl-α-tokoferil-acetát 50%) (188%ANM*), E551, L-Carnitine (15 mg L-karnitin) - L-Karnitin-tartarát 68%), Zink (9 mg Cink, Cink-oxid 80%) (90% ANM*), Selenium (52,5 μg Szelén, L-szelenometionin 0,5%) (95% ANM*), B6 Vitamins (4,5 mg B6 vitamin - piridoxin-HCI) (321% ANM*), Folic Acid (300 μg Folsav) (150% ANM*), B12 Vitamins (4,5 μg B12 vitamin) (180% Anm*)  E570, E441, E460, E551, E572. *ANM= Ajánlott napi mennyiség.

A Spermanövelő kapszula növényi eredetű és nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Attractant feromon parfüm

A termék ára:
7 500,- Ft

Attractant feromon parfüm

Perfect Performer potencianövelés

A termék ára:
4 790,- Ft

Perfect Performer potencianövelés

Maca potencianövelő kapszula

A termék ára:
4 690,- Ft

Maca potencianövelő kapszula

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Szerintem tök jó ez a Sperma mennyiség növelő, tényleg több lett tőle!

Fehér Botond

A nejemmel pár hónapja eldöntöttük, hogy gyereket szeretnénk. Nem akarom a véletlenre bízni, ezért rendeltem meg a Spermanövelő kapszulát. Annyi biztos, hogy nőtt a sperma mennyiség, remélem hatékonyak is a kisfickók!

Orosz László

Nekem tényleg bevált a Spermanövelő kapszula, pedig csak kíváncsiságból rendeltem. Sokkal jobban élvezem a szexet, és a barátnőm is érzi a változást!

Galambos Patrik

sperma mennyiség, sperma mennyiség növelés, sperma mennyiség növelése, sperma mennyiség növelő, spermanövelő, spermaszám növelés

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.