Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Stresszoldó, kedélyjavító: L-Tirozin kedélyjavító

L-Tirozin kedélyjavító

Tartalom:
120 db.

A termék ára:
7 690,- Ft / db

Kosárba:
db

L-Tirozin kedélyjavító

L-Tirozin kedélyjavító

Természetes stresszoldó kapszulát keres, mely kedélyjavító, hangulatjavító hatásával eredményes lehet a stresszoldás és szorongás kezelése? Jó helyen jár! Az L-tirozin stresszoldó kapszula ezt nyújtja Önnek!

Stresszmentes, boldog, harmonikus életet szeretne? Munka után szeretne kikapcsolni és aktívan pihenni? Tudta, hogy kedély állapota befolyásolhatja a sex minőségét és hatással lehet a potenciára is? Erősítse meg idegrendszerét az L-Tirozin stresszoldó, kedélyjavító kapszulával!

Ismerje meg a kedélyjavító, hangulatjavító L-Tirozin kapszulát, mellyel hatékonyan és már rövid időn belül valóra válhat a stresszoldás és szorongás kezelése!

Stresszoldó, kedélyjavító, hangulatjavító megoldás egyetlen kapszulába zárva? Igen! Az L-Tirozin kapszula használatával lehetséges!

Ha úgy érzi, összecsapnak feje fölött a hullámok, nem tud koncentrálni, folyamatosan szorong: ne sodródjon az árral! Változtasson életvitelén a kedélyjavító, hangulatjavító,  stresszoldó L-Tirozin kapszula használatával! Stresszoldás hatékonyan és természetesen!

Az l-tirozin egy olyan aminosav, mely neurotranszmitterként gyorsítja az idegsejtek közötti ingerület-átvitelt, azaz a sejtek közötti kommunikációt, mely elengedhetetlen a megfelelő agyi működéshez. Ezért az l-tirozin tartalmú kedélyjavító, hangulatjavító, stresszoldó kapszula fokozza a koncentrációt, javítja a teljesítőképességet. Az L-Tirozin kapszula elősegíti az optimális izomműködést, csökkenti a fáradtság érzetét, ezért a sportolók is nagy szeretettel használják. Ha Ön sportol, vegyen be edzés előtt fél órával egy L-Tirozin kedélyjavító, hangulatjavító kapszulát és tapasztalja meg fizikai képességeire gyakorolt kiváló hatását.

Felejtse el a gondterhelt napokat! Hozza ki magából a maximumot, és töltse aktív kikapcsolódással szabadidejét! Az L-tirozin kedélyjavító segít az eredményes stresszoldás, szorongás kezelése elérésében!


Hogyan fejti ki hatását a kedélyjavító, hangulatjavító L-tirozin stresszoldó kapszula?

Az l-tirozin aminosavat a szervezetünk ugyan képes előállítani, de sajnos idegi leterheltség következtében ez a mennyiség nem mindig elegendő. Az L-tirozinnak kedélyjavító, hangulatjavító, stresszoldó hatása van, hiánya depresszióhoz, szorongáshoz vezethet. Amennyiben jól szeretnénk magunkat érezni a bőrünkben, nem árt ha gondoskodunk az l-tirozin pótlásáról!

A stresszoldó, kedélyjavító, hangulatjavító L-Tirozin kapszula:

 • Gyorsítja a sejtek közötti kommunikációt, mellyel hatékony lehet a szorongás kezelése!
 • Javítja a koncentrációt!
 • Fokozza a teljesítőképességet a szorongás kezelése elérésével!
 • Megfelelő izomműködést biztosít a szorongás kezelése érdekében!
 • Csökkenti a fáradtságérzetet a hatékony stresszoldás!
 • Segít az aktív pihenésben a kedélyjavító, stresszoldó, hangulatjavító hatásával!

Éljen gondtalan, boldog életet! Legyen kiegyensúlyozott a kedélyjavító, hangulatjavító L-tirozin stresszoldó kapszula segítségével!


Űzze ki végleg a stresszt az életéből! Stresszoldás és szorongás kezelése egyszerűen az L-Tirozin kapszula segítségével!

A tartós sikertelenség érzése nemcsak elégedetlenséggel, stresszel jár, de a tartós szorongás depresszióhoz is vezethet. Az L-tirozin kedélyjavító használatával Ön elkerülheti a rossz közérzetet, a stresszes gondolatokat, és maga mögött hagyhatja problémáit! Az L-Tirozin kapszula kiváló a stresszoldás és a szorongás kezelése érdekében.

A stresszoldó, kedélyjavító, hangulatjavító  L-tirozin segít Önnek a nappalt energikusan eltölteni, az éjszakát pedig pihentetően átaludni. Ne merítse ki szervezete energiakészletét! Az L-tirozin hangulatjavító, stresszoldó segíti a gyors reakciókészséget, fokozza a koncentrációt, mellyel elégedettebb lehet teljesítményével, így a munka végeztével több ideje marad magánéletére, kikapcsolódásra.


Stresszoldás és szorongás kezelése professzionálisan! Végre egy hatékony vény nélkül kapható hangulatjavító, stresszoldó kapszula, mely nem bódít, hanem fokozza a koncentrációt! Stresszoldás és szorongás kezelése egyszerűen és gyorsan!
--------------------------------------------------------------------------------
Adagolás: felnőtteknek napi 2 db hangulatjavító, kedélyjavító, stresszoldó L-Tirozin kapszula fogyasztása javasolt bő folyadékkal.

Tartalom: 1 doboz tartalma 120 db hangulatjavító, kedélyjavító, stresszoldó L-Tirozin kapszula.

Összetétel 2 kapszulánként: 1000 mg l-tirozin, Csomósodásgátló anyag: magnézium zsírsavak sói, Kapszula anyaga: Hidroxipropil-metil-cellulóz, Tömegnövelő anyag: Mikrokristályos cellulóz.

Az L-tirozin kapszula nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Androvita feromon parfüm

A termék ára:
8 490,- Ft

Androvita feromon parfüm

Dohányzás leszoktató kapszula

A termék ára:
4 690,- Ft

Dohányzás leszoktató kapszula

Instant Whites fogfehérítő fogkrém

A termék ára:
3 990,- Ft

Instant Whites fogfehérítő fogkrém

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Kedves Webáruház!

Nagyon örülök ennek a kedélyjavítónak! Sokat aggódtam az elmúlt időszakban különféle problémák miatt, de egy pár héttel azután, hogy elkezdtem szedni, sokkal egyszerűbben veszem az akadályokat.

Elek, 45

Az utóbbi pár év igencsak stresszes volt számomra, ezért nézelődtem a neten, hogy mivel segíthető elő a szorongás kezelése. Rátaláltam az L-tirozin stresszoldó, kedélyjavító tablettára, mellyel új ember lettem! A fokozott fizikai teljesítőképességem miatt elégedett vagyok munkámmal, ezért aktívabban tudok utána szellemileg is pihenni, és párommal tartalmas programokat szervezni.

Egri Márk

Kinevezésemnek örült a családom, de csak kezdetben... Egy nap feleségem meglepett az L-tirozin kedélyjavító, hangulatjavító tablettával, mellyel végre nem viszem haza a munkahelyi stresszt, ezért türelmesebb vagyok a gyerekeimmel is! Azt, hogy ma boldog vagyok, a stresszoldó tabletta használatnak köszönhetem!

Kovács Pál

stresszoldó, kedélyjavító, hangulatjavító, stresszoldás, l-tirozin, szorongás kezelése

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

 • Szállítási költség: 1090 Ft.
 • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
 • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
 • Diszkrét csomagolás.
 • Pénz visszafizetési garancia.