Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Stresszoldó, kedélyjavító: L-Tirozin kedélyjavító

L-Tirozin kedélyjavító

Tartalom:
120 db.

A termék ára:
5 950,- Ft / db

Kosárba:
db

L-Tirozin kedélyjavító

L-Tirozin kedélyjavító

Természetes stresszoldó kapszulát keres, mely kedélyjavító, hangulatjavító hatásával eredményes lehet a stresszoldás és szorongás kezelése? Jó helyen jár! Az L-tirozin stresszoldó kapszula ezt nyújtja Önnek!

Stresszmentes, boldog, harmonikus életet szeretne? Munka után szeretne kikapcsolni és aktívan pihenni? Tudta, hogy kedély állapota befolyásolhatja a sex minőségét és hatással lehet a potenciára is? Erősítse meg idegrendszerét az L-Tirozin stresszoldó, kedélyjavító kapszulával!

Ismerje meg a kedélyjavító, hangulatjavító L-Tirozin kapszulát, mellyel hatékonyan és már rövid időn belül valóra válhat a stresszoldás és szorongás kezelése!Stresszoldó, kedélyjavító, hangulatjavító megoldás egyetlen kapszulába zárva? Igen! Az L-Tirozin kapszula használatával lehetséges!

Ha úgy érzi, összecsapnak feje fölött a hullámok, nem tud koncentrálni, folyamatosan szorong: ne sodródjon az árral! Változtasson életvitelén a kedélyjavító, hangulatjavító,  stresszoldó L-Tirozin kapszula használatával! Stresszoldás hatékonyan és természetesen!

Az l-tirozin egy olyan aminosav, mely neurotranszmitterként gyorsítja az idegsejtek közötti ingerület-átvitelt, azaz a sejtek közötti kommunikációt, mely elengedhetetlen a megfelelő agyi működéshez. Ezért az l-tirozin tartalmú kedélyjavító, hangulatjavító, stresszoldó kapszula fokozza a koncentrációt, javítja a teljesítőképességet. Az L-Tirozin kapszula elősegíti az optimális izomműködést, csökkenti a fáradtság érzetét, ezért a sportolók is nagy szeretettel használják. Ha Ön sportol, vegyen be edzés előtt fél órával egy L-Tirozin kedélyjavító, hangulatjavító kapszulát és tapasztalja meg fizikai képességeire gyakorolt kiváló hatását.

Felejtse el a gondterhelt napokat! Hozza ki magából a maximumot, és töltse aktív kikapcsolódással szabadidejét! Az L-tirozin kedélyjavító segít az eredményes stresszoldás, szorongás kezelése elérésében!


Hogyan fejti ki hatását a kedélyjavító, hangulatjavító L-tirozin stresszoldó kapszula?

Az l-tirozin aminosavat a szervezetünk ugyan képes előállítani, de sajnos idegi leterheltség következtében ez a mennyiség nem mindig elegendő. Az L-tirozinnak kedélyjavító, hangulatjavító, stresszoldó hatása van, hiánya depresszióhoz, szorongáshoz vezethet. Amennyiben jól szeretnénk magunkat érezni a bőrünkben, nem árt ha gondoskodunk az l-tirozin pótlásáról!

A stresszoldó, kedélyjavító, hangulatjavító L-Tirozin kapszula:

  • Gyorsítja a sejtek közötti kommunikációt, mellyel hatékony lehet a szorongás kezelése!
  • Javítja a koncentrációt!
  • Fokozza a teljesítőképességet a szorongás kezelése elérésével!
  • Megfelelő izomműködést biztosít a szorongás kezelése érdekében!
  • Csökkenti a fáradtságérzetet a hatékony stresszoldás!
  • Segít az aktív pihenésben a kedélyjavító, stresszoldó, hangulatjavító hatásával!

Éljen gondtalan, boldog életet! Legyen kiegyensúlyozott a kedélyjavító, hangulatjavító L-tirozin stresszoldó kapszula segítségével!Űzze ki végleg a stresszt az életéből! Stresszoldás és szorongás kezelése egyszerűen az L-Tirozin kapszula segítségével!

A tartós sikertelenség érzése nemcsak elégedetlenséggel, stresszel jár, de a tartós szorongás depresszióhoz is vezethet. Az L-tirozin kedélyjavító használatával Ön elkerülheti a rossz közérzetet, a stresszes gondolatokat, és maga mögött hagyhatja problémáit! Az L-Tirozin kapszula kiváló a stresszoldás és a szorongás kezelése érdekében.

A stresszoldó, kedélyjavító, hangulatjavító  L-tirozin segít Önnek a nappalt energikusan eltölteni, az éjszakát pedig pihentetően átaludni. Ne merítse ki szervezete energiakészletét! Az L-tirozin hangulatjavító, stresszoldó segíti a gyors reakciókészséget, fokozza a koncentrációt, mellyel elégedettebb lehet teljesítményével, így a munka végeztével több ideje marad magánéletére, kikapcsolódásra.


Stresszoldás és szorongás kezelése professzionálisan! Végre egy hatékony vény nélkül kapható hangulatjavító, stresszoldó kapszula, mely nem bódít, hanem fokozza a koncentrációt! Stresszoldás és szorongás kezelése egyszerűen és gyorsan!
--------------------------------------------------------------------------------
Adagolás: napi 2 db hangulatjavító, kedélyjavító, stresszoldó L-Tirozin kapszula fogyasztása javasolt bő folyadékkal.

Tartalom: 1 doboz tartalma 120 db hangulatjavító, kedélyjavító, stresszoldó L-Tirozin kapszula.

Összetétel 2 kapszulánként: 1000 mg l-tirozin, tapadásgátló: magnézium zsírsavak sói, zselatin kapszula.

Az L-tirozin kapszula nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Pu-Erh zöld tea kapszula

Eredeti ár:
3 400,- Ft

Akciós ár:
2 400,- Ft

Pu-Erh zöld tea kapszula

Fokhagyma kapszula

A termék ára:
2 700,- Ft

Fokhagyma kapszula

Kudzu tabletta

A termék ára:
4 450,- Ft

Kudzu tabletta

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Az utóbbi pár év igencsak stresszes volt számomra, ezért nézelődtem a neten, hogy mivel segíthető elő a szorongás kezelése. Rátaláltam az L-tirozin stresszoldó, kedélyjavító tablettára, mellyel új ember lettem! A fokozott fizikai teljesítőképességem miatt elégedett vagyok munkámmal, ezért aktívabban tudok utána szellemileg is pihenni, és párommal tartalmas programokat szervezni.

Egri Márk

Kinevezésemnek örült a családom, de csak kezdetben... Egy nap feleségem meglepett az L-tirozin kedélyjavító, hangulatjavító tablettával, mellyel végre nem viszem haza a munkahelyi stresszt, ezért türelmesebb vagyok a gyerekeimmel is! Azt, hogy ma boldog vagyok, a stresszoldó tabletta használatnak köszönhetem!

Kovács Pál

stresszoldó, kedélyjavító, hangulatjavító, stresszoldás, l-tirozin, szorongás kezelése

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.