A dohányzás abbahagyása gyerekjáték…

(2016. Január 06.)

Káros szokások feladása, egészséges életmód bevezetése, több sport, kevesebb alkohol – bizonyára Ön sem lepődik meg azon, hogy a szilveszteri fogadalmak jelentős része nem más, mint a dohányzásról való leszokás, a dohányzás abbahagyása.

dohányzásról leszokás


A cigaretta és az általa kiváltott nikotinfüggő
g rengeteg embert érint hazánkban és a dohányzásról való leszokás egyáltalán nem kis feladat. Sokan emiatt bele sem vágnak, vagy néhány hét esetleg nap után az elvonási tünetektől szenvedve sutba dobják a korábbi elhatározásukat.

A dohányzás abbahagyása lehetetlen – jelentik ki, ugye? Tudom, hogy káros, de mit csináljak – ismerős? Mit tehet Ön, ha tényleg rászánta magát a dohányzásról való leszokás kemény küzdelmére?

Létezik egy olyan módszer, mely segíthet Önnek, ha célja a dohányzás abbahagyása! Kíváncsi rá, mi az a dohányzásról való leszokást elősegítő dolog, mellyel eldobhatja káros szokását?


Elképzelhető, hogy még sosem hallott a kudzu nevű növényről, mely Ázsiában honos és valódi csodaszernek számít a dohányzás abbahagyása kapcsán. A kudzu növény gyökerének felhasználásával segít a dohányzásról való leszokásban. A kudzu olyan nyugtató hatású vegyületeket tartalmaz, mely a káros szokásokkal való küzdelemben – így a dohányzás abbahagyása során is – hathatós segítséget nyújthat.

 

A Kudzu tabletta tehát az a termékünk, mely társa lehet a nikotinfüggőség felszámolásában, ha tényleg elhatározta magát a dohányzásról való leszokás mellett.


Hogyan segít a Kudzu tabletta a dohányzásról való leszokásban?

A kudzu tabletta boldogsághormonokat szabadít fel szervezetében, így a feszültség, mely borítékolható a dohányzás abbahagyása miatt, kevésbé fogja Önt terhelni.

dohányzás abbahagyásaA kudzu gyökérből porított kudzu tabletta pozitív hatásaira eleinte az alkoholfüggőség kapcsán figyeltek fel, ezután vették észre a kudzu hasznosságát a dohányzásról való leszokás területén is. Míg az alkoholmegvonás esetén leginkább a kudzu feszültségoldó hatása kiemelkedő, a dohányzás abbahagyása során segít a nikotinéhség csillapításában is, amellett, hogy kedélyjavítása itt is érezhető.


Várható-e egyéb hatás a Kudzu tabletta szedésekor a szervezetre azon túl, hogy a dohányzásról való leszokásban megkönnyíti a dolgát?

Igen! Mint a legtöbb gyógyhatású növény, a kudzu tabletta alkotóeleme, a kudzu is többfunkciós. A kudzu nem csak a dohányzás abbahagyása során oldja a feszültséget, és segíti a cigarettától való távolmaradást, de általánosságban elmondható, hogy idegrendszer-stabilizáló és szervezete több frontján is segít!

A kudzu elősegíti a máj méregtelenítő folyamatait, ezáltal regenerálja azt, sietteti a felhalmozódott méreganyagok kiürülését.
A kudzu tabletta tartalmaz egy daldzein nevű hatóanyagot, mely azon túl, hogy gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, a test csontépítő sejtjeit is aktivizálja.
A kudzu szabályozza a vérnyomást és pozitív hatást gyakorol a szívre és az emésztésre. Csökkenti a gyomorsav-termelést, illetve jótékonyan hat a hasmenésre.


Ugye Ön is belátja, hogy a Kudzu tabletta nem csak a dohányzás abbahagyásakor lehet a segítségére?

A kudzu tabletta alkotója olyan multifunkciós szupernövény, mely szervezete egészét képes jobb működésre késztetni és a bónusz lesz az, hogy a dohányzásról való leszokást is megkönnyíti.


Kinek ajánlható a Kudzu tabletta szedése?

A Kudzu tabletta neve ugyan elsősorban a dohányzásról való leszokás, a dohányzás kudzu tablettaabbahagyása kapcsán, illetve alkoholproblémák miatt merül fel, azonban a kudzu tabletta fogyasztása rendkívül jótékony tud lenni az egészséges szervezetre is. A kudzu tabletta hatásos májméregtelenítő, általános rossz közérzet esetén ajánlható. Keringési zavarok fennállása esetén a kudzu tabletta segíthet a panaszokon.


A Kudzu tabletta tehát a lehető legjobb választás, ha a dohányzás abbahagyása a kitűzött célja 2016-ra, hiszen a kudzu segítségével idegeskedés és hangulatingadozások nélkül szabadulhat meg ettől a káros szenvedélytől.


Ne várjon tovább, a Kudzu tabletta szedésével a dohányzásról való leszokás nem fullad többé kudarcba: ha Ön elhatározza magát a dohányzás abbahagyása mellett, a Kudzu tabletta segítségére biztosan számíthat:


http://www.mensvital.hu/termekek/dohanyzas_leszokas/kudzu_tabletta.html


Próbálja ki a Kudzu tabletta erejét és felejtse el a dohányzás abbahagyása, dohányzásról való leszokás miatti feszültséget!

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1190 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.