Kopaszodással, foltos hajhullással küzd?

(2017. Május 05.)

Szeretne Ön is erős, dús hajszerkezetet, de sajnos a foltos hajhullás, kopaszodás megakadályozza ebben? Elgondolkodott már Ön is a hajbeültetés lehetőségén?


foltos hajhullás, kopaszodás
Nos, a foltos hajhullás, kopaszodás sajnos nagyon sok férfi életében előforduló probléma. Van akinél már egész fiatalon, míg van akinél csak idősebb korban jelentkezik ez az állapot. A hajhullás, kopaszodás nemtől, kortól függetlenül bárkit érinthet. Míg a hölgyek esetében általában egyenletesen ritkul a hajállomány a fejtető teljes területén, addig a férfiaknál fokozatosan a homloktól kiindulóan húzódik hátra a hajvonal, alakul ki a foltos hajhullás, kopaszodás.

Ha Önt is érinti ez a probléma, akkor ne hagyja annyiban! Ma már egyre több lehetőség van a piacon a foltos hajhullás, kopaszodás megszüntetésére. Természetesen azonban nem mindegy, hogy mit választ!

Az alábbiakban egy kis segítséget nyújtunk a foltos hajhullás, kopaszodás megállítására, mely eredményeképpen Ön is erős, dús, hajszerkezetet érhet el akár már rövid időn belül.

 1. Hajbeültetés: a hajbeültetés ma már Magyarországon is egyre több férfi és nő által igénybevett szolgáltatás. A hajbeültetés előnye, hogy viszonylag gyors és látványos eredmény érhető el vele, minden olyan területre beültethető hajszál, ahol elfér egy tűhegy. Azonban hátránya, hogy fájdalmas, költséges és akár többszöri beavatkozás is szükséges lehet.

 2. Fejbőr megfelelő vérellátása: a haj minőségének és növekedésének kulcsfontosságú kérdése a bevitt tápanyagok mellett, a fejbőr vérellátása. A fejbőr hajszálereiben áramló vér látja el ugyanis tápanyaggal a hajhagymákat. Ha a fejbőr vérkeringése rossz, a hajhagymák nem jutnak elegendő tápanyaghoz, ezért előbb-utóbb elhalnak, a hajunk kihullik. Napi többszöri fejbőr átmasszírozással, plusz fejbőr vérellátását élénkítő gyógynövény kivonatokkal, mint pl. a rozmaring vagy a csalán, sokat tehetünk a jobb vérellátás érdekében.

 3. Megfelelő ásványi anyagok, vitaminok, gyógynövények használata: megfelelő növényi hatóanyagok, vitaminok felhasználásával stimulálhatjuk a vérkeringést, aktiválva a hajtüszőt, elősegítve ezzel a normál hajtermelést. Azonban nem mindegy, hogy milyen készítményt választunk a piacon.

foltos hajhullás


Ma már egyre több természetes hajnövesztő szerrel találkozhatunk gyógyszertárakban, bioboltokban, vagy akár a fodrászunknál is. Ezek előfordulhatnak kapszula, sampon, balzsam formájában is.

Az alábbiakban mi egy olyan komplex természetes alapanyagokból álló, vény nélkül kapható hajnövesztő szert mutatunk be, mely használatával a foltos hajhullás, kopaszodás megállítása rövid időn belül látványos eredményeket hozhat a hajbeültetés töredéke árán, mellékhatások nélkül.

Bízza magát Ön is a Foligain hajnövesztő szerre, mely hazánkba is megérkezett. Ez a nagyszerű hajnövesztő szer, Európa szerte már több ezer embernek segített a foltos hajhullás, kopaszodás megállításában, melynek titka nem másban, mint a ginkgo biloba, fűrészpálma, nagy csalánlevél kivonat, niacin, pantoténsav, réz, cink, kálcium karbonát, folsav összetevőiben rejlik, melyek intenzíven táplálják és aktivizálják a hajhagymákat és serkentik a fejbőr vérkeringését, képesek újjáéleszteni a hajszálakat. Mint ahogy a 2. pontban említettük mennyire fontos a fejbőr vérellátása, pont ezek az összetevők azok, amik ezt biztosítani tudják.

A Foligain hajnövesztő szer használatával Önnek is már rövid időn belül erősebb, dúsabb hajszerkezete lehet, mely hatására önbizalma is megnőhet.

A foltos hajhullás, kopaszodás már a múlté, helyette ismerje meg Ön is a Foligain hajnövesztő szert, kapszulát és élvezze Ön is a vele elért megnyerő külső előnyeit.

De miért is válassza a Foligain hajnövesztő szert a foltos hajhullás, kopaszodás megállítására?


Mert a Foligain hajnövesztő szer használata kényelm
foligain hajnövesztőes, napi 2 szem kapszula használatával már rövid időn belül látványos változásokat érhet el. Nagy kiszerelése révén 2 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz, tehát ha 2 dobozzal vásárol, bőven fedezi az ajánlott kúra mennyiséget. A hajbeültetés töredéke árán, mindenféle kockázat nélkül varázsolhat magának dúsabb, erősebb hajat. És ami még lényeges, hogy a Foligain hajnövesztő szer mindkét nem számára használható, 18-70 éves korig.

Ha felkeltettük Önben is az érdeklődést és szeretne esélyt adni a Foligain hajnövesztő szernek, akkor az alábbi linkre kattintva már is közelebb kerülhet a foltos hajhullás, kopaszodás megszüntetéséhez.

http://www.mensvital.hu/termekek/hajhullas_elleni_szerek/foligain_hajnoveszto_kapszula.html

Nyerje vissza Ön is önbizalmát! Varázsoljon magának Ön is dúsabb, erősebb hajszerkezetet, mely által sokkal vonzóbb, sármosabb lehet a hölgyek szemében! Mondjon Ön is nemet a foltos hajhullás, kopaszodásnak!

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.