Termékenység, ondó és sperma mennyiség növelők férfiaknak!

(2017. Május 09.)

Ön is gyereknemzés előtt áll? Vagy csak egyszerűen szeretne egy kis pluszt vinni szexuális életébe?


sperma mennyiség növelés
Rengeteg férfi kevesli az ejakulációjának a m
ennyiségét, és szeretné, hogy az orgazmus során több spermája legyen. A nagyobb sperma mennyiség = nagyobb orgazmust jelent. Ráadásul a sok sperma látványosabb a nők számára is, a nagyobb férfiasság jeleként tekintenek rá, így ez különösképpen a gyereknemzésben is nagy szerepet játszik.

Ha Ön is úgy érzi, hogy nem elég termékeny, kevesebb sperma mennyiség jelentkezik az aktus során, akkor itt az ideje Önnek is megismerni olyan sperma mennyiség növelésre alkalmas készítményeket, melyekkel nemcsak a sperma mennyiségén, hanem minőségén is sokat javíthat. És ez miért is fontos? Később visszatérünk rá!

De miért is vágyik a sperma mennyiség növelésére a legtöbb férfi?

A sperma mennyiség növelése sokkal inkább a szeretkezés és a szex minősége miatt fontos a férfiak számára. A nagyobb sperma mennyiség jobb érzést, nagyobb kéjérzetet biztosít. Látványosabb a partnernő testén a sok sperma, mint a kevés, valamint a nők a sok spermát az erős férfiasság jeleként értékelik.

Nagyon sok férfi azonban nem csak a szex miatt szeretne nagyobb sperma mennyiséget, hanem a gyereknemzés céljából keresnek, kutatnak olyan módszerek után, mellyel javíthatnak a sperma mennyiségén, minőségén és mozgékonyságán is. És ez miért is olyan fontos?

sperma mennyiség növelésA sperma mennyisége és minősége férfiról férfira változik, és számtalan tényezőtől függ - ezek némelyike befolyásolható, mások nem. Az nem várható el, hogy az összes olyan faktort a kezünkben tudjuk tartani, amelyek javítják a fogamzás esélyét, de bizonyos lépéseket tehetünk azért, hogy a spermánkat jó formába hozzuk. De most nézzük meg egy kicsit jobban, hogy mit értünk a jó mennyiség, minőség és mozgékonyság alatt:

Sperma mennyiség: Ha az ondó milliliterenként legalább 20 millió spermiumot tartalmaz, akkor a mennyiséggel feltehetőleg nem lesz gond. A kutatók azonban hangsúlyozzák, hogy az egészséges spermiumok aránya - vagyis a sperma minősége - legalább annyira lényeges, mint az összmennyiség.

Sperma minőség: Az elég még nem elég: az ondósejtek alakja és szerkezete is számít. Az összes ondósejt legalább egyharmadának kell szerkezetileg épnek lennie ahhoz, hogy a fogamzó képesség ne kerüljön veszélybe. Az ép ondósejt fejrésze ovális, és hosszú farokkal hajtja magát előre.

Sperma mozgékonyság: Aktív mozgás nélkül a spermium nem érhet célhoz: az ondó belövellése csupán a kezdet, és az út hátralévő részét, vagyis jó néhány centimétert az ondósejtnek saját erejéből úszva és furakodva kell megtennie. A termékenység zavartalan biztosításához elég, ha a spermiumok legalább fele kellően mozgékony.

 

Ha Ön is szeretne ezekre odafigyelni akár a gyereknemzés miatt vagy csupán csak a szexben való teljesítmény miatt, akkor a következőkben két olyan sperma mennyiség növelésre alkalmas terméket is bemutatunk, melyekkel természetes úton segíthet elérni a nagyobb, jobb és mozgékonyabb spermát.

volume500 sperma növelő tabletta
A Volume500 sperma növelő kapszula világszerte ismert és közkedvelt termék, mely nagyon sok férfinak segített már a sperma mennyiség növelésében. A Volume 500 sperma növelő kapszulát, olyan orvosok és szexológusokból álló csapat fejlesztette ki, akik az egészséges ondó mennyiség és minőség elérésével a páciens magabiztosságát, férfias elégedettségét tűzték ki célul.


A Volume500 sperma növelő kapszula 100 %-ban természetes összetevőket tartalmaz, melyek segíthetnek elérni az egészségesebb, fehérebb, mozgékonyabb spermát, valamint erőteljesebb erekciót eredményezni. Ha Ön is gyereknemzés előtt áll vagy csupán szeretne nagyobb sperma mennyiséget, mely a férfiasság jeleként mutatkozik a hölgyek szemében, akkor a Volume500 sperma növelő kapszula sokat segíthet abban, hogy javítson sperma mennyiségén, minőségén. Viszont az fontos, hogy a Volume500 sperma növelő kapszulát ajánlott minimum 4 hónapig alkalmazni a kívánt eredmény eléréséhez.

Másik ilyen hasonló sperma mennyiség növelésre alkal
spermanövelő cseppekmas termékünk a More Sperm spermanövelő cseppek, mely gondosan összeválogatott növényi összetevői révén hozzásegíthet a hosszabb, intenzívebb orgazmus, az egészségesebb, fehérebb, mozgékonyabb sperma eléréséhez, valamint használatával a gyereknemzés esélye is megnőhet.

A More Sperm spermanövelő cseppek folyékony állapotának köszönhetően hamarabb felszívódik, azonban a cseppek esetében is ajánlott egy kúrát elvégezni.

Bármelyik sperma mennyiség növelésére alkalmas termékünket is választja, biztos lehet abban, hogy a velük elért nagyobb sperma mennyiséggel nagyobb orgazmust, kéjérzetet is elérhet, tehát sokat lendíthet a szexuális életén!


Ha Ön is úgy érzi, hogy eljött az ideje változtatni, akkor az alábbi linkre kattintva még több információt megtudhat spermanövelő termékeinkről, melyek használatával Ön is sokkal magabiztosabb férfi lehet!

http://www.mensvital.hu/termekek/sperma_mennyiseg_noveles/

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.