Iratkozzon fel hírlevelünkre:

A méret a lényeg! Út a nagyobb pénisz felé!

(2018. November 30.)

A nagy péniszméret nemcsak önbizalmat adhat a szexuális együttlét során, hanem sokkal nagyobb örömökhöz is jutathatja vele párját és önmagát. Nagyobb péniszmérettel akár hosszabb és keményebb erekció is elérhető, mellyel igazán megmutathatja kedvesének, hogy milyen is egy igazi csődör az ágyban. Nagyobb péniszméret=nagyobb élvezet!

No, de hogyan is érhető el manapság egy nagyobb péniszméret? Egy igazán hatékony, olcsó pénisz növelő megoldást keres?

Manapság egyre többen keresnek, kutakodnak, olyan megoldások, módszerek után, mellyel feldobhatják szexuális életüket. Mi lenne, ha mi egy olyan pénisz növelő módszerről ejtenénk szót, amivel nem csak, hogy feldobhatja a szexuális életüket, hanem sokkal nagyobb péniszméretet, önbizalmat is nyerne.

Biztos Ön is egyre több helyen olvas, vagy esetleg sor kerül haveri beszélgetéseknél olyan pénisz növelő módszerekről, melyek segíthetnek a pénisz növelés, pénisz nagyobbítás elérésében.

Nos, igen. Ma már a pénisz növelés, pénisz nagyobbítás nem tabu téma. Egyre több férfit foglalkoztat és ezáltal egyre több pénisz növelő módszer is jelenik meg a piacon, melyekkel nagyobb péniszméret érhető el. Léteznek természetes, legális növényi összetevőkön alapuló pénisz növelő készítmények, vagy akár péniszpumpák, pénisz növelő készülékek, pénisz növelő műtétek.


No, de ki is akar kísérleti nyúl lenni egy pénisz növelő műtétnél? Vagy a drága pénisz növelő készülékekhez nyúlni?

Gondolta volna, hogy a természetben nem csak az egészségünk megóvására találhatunk természetes gyógyírt, hanem számos növény szépészeti hatással is rendelkezik? Nos, igen! Rengeteg kutatás és kísérletezések során gyógynövényszakértők arra jöttek rá, hogy a természetben igenis léteznek olyan növények, melyekkel akár a nők esetében a mell, míg a férfiak esetében a péniszméret változtatható.

De vajon mik is ezek a növények és hogyan is fejtik ki hatásukat a nagyobb péniszméret eléréséhez?

Férfiak nemi szervére ható jótékony vérbőségfokozó, pénisz növelő hatású növényekről, mint pl. a királydinnye, fűrészpálma, szibériai ginseng vagy a muira puama beigazolódott, hogy hatóanyagaik a nemi szervbe áramló vér mennyiségére vannak hatással. Ezek a pénisz növelő hatású növények serkentik a pénisz finom szöveteinek kitágulását és ez által maradandó növekedést idéznek elő a péniszben. A vér nyomásának hatására a pénisz barlangos testei meghosszabbodnak, mivel alkalmazkodniuk kell a nemi szervben végbe menő folyamatokhoz. Ezek a finom szövetek addig sokszorozódnak, míg a péniszméret megnő, hosszabb és vastagabb nem lesz, létrejőve a maradandó pénisz növelést.

Teheti fel jogosan a kérdést, hogy ez mennyi idő után látszik és mennyire tartós az eredmény?

Nos, éves tapasztalok után elmondható, hogy a tartós, nagyobb péniszméret eléréséhez mely nem csak pár hónapra szól, érdemes 1 kúrát megcsinálni. Természetesen szervezettől függően van, akinél gyorsabban akár már 1-2 hét alatt érzékelhető péniszméret változás, növekedés, míg másoknál lehet, hogy csak egy doboz pénisz növelő használat után kezd látszódni.

Idéznénk egy-két vásárlói hozzászólást:

„ Az általatok kínált Penis Pills pénisz növelő tablettából már egy dobozzal elhasználtam és észrevettük a feleségemmel, hogy sokkal élvezetesebb a szex, nagyobb orgazmusokat él át Ő is. Köszönöm a terméket!” – Dávid

„ Sziasztok! Kb. két hete szedem a terméketeket és megvagyunk vele elégedve a csajommal. Már most észrevettük, hogy nem csak erősebb erekciót élek át, hanem a spermám mennyisége is javult. Remélem lassan hatalmas péniszméretem lesz.” – Laci

„ Kedves Mensvital! Immár 3 hónapja szedem a pénisz növelő tablettát és kb. 3 cm-el már nagyobb lett a péniszméretem. Szuper termék. Köszi” - Petya


A tartós péniszméret növelés eléréséhez fontos megemlítenünk, hogy kitartóan nap, mint nap szedje be az előírt mennyiséget, mellyel higgye el, Önnél is bekövetkezhet hasonló változás.

Éljen át Ön és kedvese is hasonló élvezeteket. Ne feledje, a méret igenis számít a hölgyeknél is. Elégítse ki Ön is maximálisan párját, melyhez kitűnő választás lehet a Penis Pills pénisz növelő tabletta, melyben a fentebb felsorolt pénisz növelő hatású növények közül mind megtalálható, így Önnél is megvalósulhat a pénisz növelés, pénisz nagyobbítás.

Ne feledje a pénisz növelő hatású gyógynövények használatával nem csak a péniszméretét tudja megnövelni, hanem sokkal erőteljesebb, keményebb erekciót is előtud idézni, mellyel nagyobb orgazmus élhető át mindkettőjük számára.


Vágjon bele Ön is! Érjen el még nagyobb szexuális örömöket egy nagyobb péniszmérettel, melyhez a Pennis Pills pénisz növelő tabletta vezetheti az úton!


A Penis Pills pénisz növelő tablettáról bővebb információ az alábbi linken olvasható:

http://www.mensvital.hu/termekek/penisz_noveles/penis_pills_penisznovelo_.htmlVissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1090 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.