Újdonság! Őszülés elleni kapszula!

(2017. Január 25.)

Önt is zavarja, ha tükörbe nézve sokkal idősebbnek látja magát valódi koránál? Önnél is megmutatkoztak már az első őszhajszálak? Tehetünk-e valamit a korai őszülés visszafordítása érdekében vagy törődjünk bele?

korai őszülés visszafordításaNos, a válasz igen! Igen is tehetünk a korai őszülés visszafordítása érdekében, azonban az nem mindegy, hogy hogyan. Létezik ma már olyan megoldás, mellyel nem csak pillanatnyilag, hanem tartósan érhető el az ősz hajszálak eltüntetése. Felejtse el Ön is a káros hajfestékek, színezők használatát, melyek azon kívül, hogy drágák, károsak, az ősz hajszállak eltüntetése csak ideiglenesen történik meg velük.


Ideje megismerni a korai őszülés valódi okát és azt, hogy hogyan is tehetünk ellene tartósan és természetesen.

Sajnos az ősz hajszálak megjelenése, az őszülés egy olyan természetes folyamat, mely minden ember életében elérkezik egyszer. 74%-uk a férfiaknak és a nőknek jelentősen megőszül több okból kifolyólag, körülbelül 45 és 65 éves korukra, és ez 30 éves korukban már elkezdődik. Érdemes tisztázni, hogy mik is a korai őszülés okai, mi okozhatja a hajszálak festékanyagának hiányát, mely hatására kialakul az ősz haj.

Az ősz hajszálak megjelenése, a korai őszülés kialakulása több tényezőtől is függhet. Közrejátszanak a gének, táplálkozás, elsavasodás, hormonális rendellenességek, felszívódási zavar stb., de a legfontosabb okok közé sorolható a stressz, biotin hiány, pigment hiány, rézhiány.

korai őszülés visszafordításaFontos megemlíteni, hogy az ősz hajszálak megjelenésének, a korai őszülés kialakulásának legfontosabb okai összefüggésben vannak, ugyanis számtalan vizsgálatok fényt derítettek arra, hogy a tartós stressz felemészti a szervezet biotin készletét, mely által felgyorsulhat a bőr öregedési folyamata, a haj őszülése pedig az átlagosnál korábban következhet be, valamint a haj pigmentációjához fontosak a különböző enzimek tevékenységei úgy, mint például a tyrosin.

A tyrosin beépítéshez a haj aktív részeibe pedig a réz szükséges, mely azt mutatja, hogy azok az emberek, akik korai őszüléstől szenvednek kevés rezet vitte be a szervezetükbe. A kevés rézbevitel eredménye a csökkenő tyrosin aktivitás, mely által csökken a haj pigmentációja, ami egyenes út a korai őszüléshez.

Ha Ön is úgy érzi, hogy itt az ideje támadást indítani a korai őszülés ellen, akkor cikkünket tovább olvasva, biztosan Ön is belátja majd, van lehetőség az ősz hajszálak eltüntetése ér
dekében mit tenni.

Felejtse el a rendszeres fodrászhoz járást vagy az otthoni pepecselést, melyek csak ideiglenes megoldást nyújthatnak a kor
ai őszülés ellen, az ősz hajszállak eltüntetése érdekében. Webáruházunkba olyan őszülés elleni készítmények érkeztek, melyek használatával garantált sikereket érhet el az ősz hajszálak eltüntetése érdekében.

De mitől is olyan hatásosak ezek a készítmények? Hogyan is érhető el velük a korai őszülés visszafordítása?

Nos, a titkuk, nem másban, mint azon gondoskorai őszülés visszafordításaan összeválogatott, kikísérletezett összetevőkben rejlik, melyek mind a korai őszülés kialakulásának okai ellen veszik fel a harcot. Ezen készítmények összetevői nagy mennyiségben tartalmaznak olyan vitaminokat, tápanyagokat, növényi összetevőket, ásványi anyagokat, mint pl. a kataláz, biotin, réz, tyrosin, B vitaminok, fűrészpálma, csalánlevél, réti here, klorofil, búzafülé por, melyekkel támogatják és segítik a haj normál pigment szintjét elérni, mely hatására az ősz hajszálak eltüntetése beindulhat.

Ha Ön sem szeretné, hogy még idő előtt csókolómmal köszönjenek Önre az utcán, akkor indítson Ön is támadást a korai őszülés ellen. Őszülés elleni termékeink nőknek és férfiaknak egyaránt kifejlesztve, 18-tól akár a 70 éves korig.

Ismerje meg Ön is bővebben őszülés elleni vitaminjainkat, melyek használatával:

 • Tartósan és rövid időn belül érhető el a korai őszülés visszafordítása.
 • Nemtől, kortól függetlenül bárki használhatja.
 • Biolaborban készültek, hosszas tesztelésekkel bizonyítottak.
 • Egészséges összetevőket tartalmaznak, mellékhatások nélkül.
 • Az ősz hajszálak eltüntetése mellett, erősebb, egészségesebb hajszerkezet érhető el.

 

Ne habozzon tovább Ön sem! Az alábbi linkre kattintva bővebb információkat kaphat őszülés elleni termékeinkről, melyek használatával Ön is eredményesen léphet fel a korai őszülés visszafordítása érdekében.

Kattintson az alábbi linkre:

http://www.mensvital.hu/termekek/oszules_elleni_szerek/

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.